• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Křidýlka od číňana
Napište svůj komentář k receptu

Křidýlka od číňana

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křidýlka od číňana
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kuřecí maso křídla
  • Marináda
    • 1
      hrnek med
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička bazalka
    • 1
      lžíce sojová omáčka kvalitní
    • 1
      lžíce vinný ocet nebo obyčejný
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      lžíce voda
    • 1
      lžička chilli nemusí být
    • hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké mouce a usmažíme do zlatova.
2
Pro obmněnu: po marinování křídla obalíme v mouce, ve vajíčku a buď v nadrcených kukuřičných lupíncích nebo sezamovém semínku, také dobrota .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

Kuřecí křidýlka s chilli omáčkou

Kuřecí křidýlka s chilli omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nikkish | 25. 1. 2013 14:45

    Křídla jsem pekla a velmi nám chutnala:)

  • jirik | 9. 1. 2013 16:54

    neumim varit ale po obaleni v mouce smažit či péct? :'(

  • Majdalenka | 28. 2. 2007 12:38

    Bylo to skvělé ! Neměla jsem křídla, tak jsem použila kuřecí prsa a jelikož jsem po mononukleoze, tak jsem místo smažení ogrilovala. Nemělo to chybu a bylo to hotové za pár vteřinek :-) Toho medu jsem se obávala, ale nakonec mě velmi příjemně překvapil, byl na tom skoro nejlepší :-))) Zdravím

  • Adél | 28. 2. 2007 09:19

    myslíte, že bude stačit, když křídla nechám marinovat jen 8 hodin? Chtěla bych udělat dnes k večeři. Prosím poraďte dobré duše

  • englicka | 24. 2. 2007 12:36

    smažím ve větším množství oleje tak 20minut.Ve fritéze by se samozřejmně smažit dalo a řekla bych že by byly i mnohem chutnější...

  • Ivana | 22. 2. 2007 17:41

    Smažíte ve friťáku? Na kolik stupňů a jak dlouho? Nechtěla bych to spálit. Dají se také péct v troubě?

  • Berča | 10. 1. 2007 16:02

    Naložila jsem kuřecí prsa a pak obalila v trojobalu. Bylo to opravdu vynikající (jen jsem dala méně medu, bála jsem se ho).

  • Jarča | 10. 1. 2007 13:05

    Měli jsme v neděli k obědu - vynikající

  • Hana Petrů | 31. 12. 2006 18:17

    Určitě vyzkouším. Křidýlka vypadají velmi lákavě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Hladká mouka Kuřecí maso Med Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vinný ocet Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Zelníky

Zelníky

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Makové lívance

Makové lívance

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Americké palačinky s horkými jablky

Americké palačinky s horkými jablky

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Tvarohový koláč s borůvkami

Tvarohový koláč s borůvkami

Doporučujeme

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

60 minut
Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

16
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
12
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
12
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
10
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept budete dělat znovu a znovu
Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept…
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho…
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
AHA.cz Jan Čenský vyvedl paní Columbovou: Žena, kterou skrýval 36 let

Jan Čenský vyvedl paní Columbovou: Žena, kterou skrýval 36 let

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Ženy.cz 5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

Blesk.cz Bondova šéfka Judi Denchová: Kvůli slepotě nepoznám ani rodinu!

Bondova šéfka Judi Denchová: Kvůli slepotě nepoznám ani rodinu!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 29.–30. 11. 2025: Kdo prožije radostné dny a kdo dostane nečekanou zprávu?

Horoskop na víkend 29.–30. 11. 2025: Kdo prožije radostné dny a kdo dostane nečekanou zprávu?

Další doporučené recepty:

Křenové závitky
Křenové závitky
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku
Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku
Křidýlka v marinádě z ančoviček a…
Křížaly - sušená jablka
Křížaly - sušená jablka
Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
  • Recepty.cz
  • Křidýlka od číňana
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact