• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kremrole se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Kremrole se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremrole se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g listové těsto
    • 300
      ml šlehačka
    • moučkový cukr
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Vychlazené listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na tenký plát. Ostrým nožem nakrájíme 3 cm široké a 15 cm dlouhé pruhy a natočíme je na kremrolové trubičky - začínáme od užšího konce trubiček, kde těsto přitiskneme. Okraje pruhů se mají mírně překrývat. Pak kremrole potřeme rozšlehanými vejci, složíme je na vodou vypláchnutý plech a pečeme dozlatova v horké troubě.
2
Upečené kremrole sesuneme na plochý talíř tak, že každou formičku postavíme užším koncem dolů a shora poklepeme. Vychladlé plníme ušlehanou smetanou a posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • míša | 25. 11. 2014 18:24

    a jak dlouho je pečete

  • míša | 25. 11. 2014 18:22

    ty trubicky necim mazete aby se lip sklepavali nebo je nechate suche

  • Anetka | 23. 3. 2014 14:25

    ja tez <3 i lkove you :D

  • Sir Frndokládoslav :P | 23. 3. 2014 14:24

    lidicky ten recept je nice :D delal sem ho a je dobry jen sem nevedel na kolik stupnu to pict ale nejak jssem to zvladnul ;-) <:-)

  • lenik | 24. 10. 2013 11:58

    listové těsto je supr a jde to rychle, ale s bílkovou pěnou jsou stejně nejleší

  • lenik | 24. 10. 2013 11:57

    je, v teple zkysne

  • Daniela | 8. 7. 2013 10:36

    250 g

  • Svatava | 11. 6. 2013 20:52

    pisu ze zahranici, co to je jedno maslo? Jaky to je obsah?

  • Jindra | 18. 6. 2012 22:21

    Děvčata, vyzkoušejte kremrole z domácího těsta: 35 dkg hladké mouky 1 máslo 1 smetanu ke šlehání Ty 3 přísady prodělat do vypracování těsta,udělat si váleček,zabalit do igelitu a dát přes noc do lednice,druhý den děláme kremrole,z této dávky máte 32- 35 kremrolí,možná že už to znáte a tak se omlouvám za recept,Jindra :-))

  • Bára | 14. 3. 2012 19:36

    Zkoušela jsem kremrole z kupovaného těstaa ale absolutně se to nedá srovnat s domácím těstem,je to úplně o něčem jiném!!! Chybama se člověk učí!

  • pejsek a kočiča | 24. 1. 2012 12:31

    plnila jsem i pomazánkou, ten pudink není třeba dát do ledničky?

  • Lenka | 6. 5. 2011 15:10

    Na kolik stupňu kremrole pečete? Zajímá mě elektrika, ne horkovzduch. Děkuji

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 22:05

    Na nic, ale před opravou bylo v receptu uvedeno Moučkový cukr 50 :-P

  • caddi
    caddi | 2. 5. 2011 21:13

    mouckovy cukr je jen na posypani , tak na co gramaz ? :-\

  • Lenka Hradecká | 2. 5. 2011 16:09

    Není zač:)

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 16:04

    V tom případě děkuji za umazání nesmyslného čísla moučkového cukru ;-)

  • Lenka Hradecká | 2. 5. 2011 11:38

    U původního receptu bohužel nebyla gramáž uvedena.

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 10:55

    U moučkového cukru doplnit gramáž :-P

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:56

    Bílky s cukrem vyšlehané na páře taky vydrží. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 11:15

    ...stálejší?Třeba se ztužovačem šlehačky,ta pak ,,nesedne,, tak rychle ;-) .Pařížská šlehačka(viz.recept)je taky dobrá :-P a jelikož je vařená,vydrží déle ;-) .Na potření stačí bohatě jedno vejce...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 27. 1. 2011 11:04

    Když honí čas je toto dobrý recept, dělám krém pudinkovosmetanový, ale i se šlehačkou k rychlé spotřebě jsou dobré :-) , foto přiloženo

  • Anonym | 13. 11. 2005 08:26

    Takhle je to dobrý, ale bohužel s touto náplní trubičky moc nevydrží. Nezná někdo podobnou náplň, která by byla trošku "stálejší"?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Listové těsto Moučkový cukr Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilované kuře

Grilované kuře

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Jablečná buchta
Jablečná buchta
50
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Pečené uzené koleno
Pečené uzené koleno
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Mráček na štěstí Dary Rolins v Dubaji: Nedvěd chyběl

Mráček na štěstí Dary Rolins v Dubaji: Nedvěd chyběl

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Kremrole podle cukrárny Myšák
Kremrole podle cukrárny Myšák
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Kremrole se sněhem a citronovou šťávou
Kremrole se sněhem a citronovou šťávou
Kremrolky s krémem z bílé čokolády
Kremrolky s krémem z bílé čokolády
Kremžská panenka s bylinkami
Kremžská panenka s bylinkami
Kretské tzatziky
Kretské tzatziky
  • Recepty.cz
  • Kremrole se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact