• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krémové nadívané žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Krémové nadívané žampiony

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krémové nadívané žampiony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks žampiony větší
    • mleté maso 150-200g ochucené jako na karbanátky (dle vaší chuti)
    • 1
      ks cibule menší
    • 2
      stroužek česnek
    • 70
      g krémový sýr
    • 1
      ks žloutek
    • 100
      ml bílé víno
    • sůl
    • pepř drcený
    • 3
      lžíce parmazán nastrouhaný

Postup přípravy receptu

1
Pro tento recept se hodí použít směs mletého masa, kterou jste používali na karbanátky/sekanou (např. předchozí den). Já měla část zamraženou. Jde jen o usnadnění receptu...
2
Očistěte žampiony a zbavte je nožiček (ty nevyhazujte, ale nakrájejte nadrobno).
3
Mleté maso nechte na pánvi zhnědnout a dejte stranou. Cibulku nakrájejte nadrobno, dejte do stejné pánve a nechte 2 minutky zesklovatět. Pak ji podlijte vínem a nechte ho vypařit. Přidejte nasekané žampionové nožky a česnek. Osolte a opepřete. Smíchejte s masem a nechte vychladnout.
4
V misce smíchejte krémový sýr (nebo i Lučinu), žloutek a většinu parmazánu. Smíchejte s masovou směsí. Směsí naplňte dutinky žampionů tak, aby měli pěknou "kupičku".
5
Pečte na 170°C 20-25 minut. Těsně před dopečením posypte zbylým parmezánem. Podávejte s čerstvým pečivem.
6
Pokud vám směs zbyde (což se může stát, protože tu záleží na velikosti žampionů), udělejte kuličky a pečte stejně jako nadívané žampiony.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní nadívané žampiony

Pikantní nadívané žampiony

Nadívané žampiony a la pizza

Nadívané žampiony a la pizza

Nadívané žampióny

Nadívané žampióny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Chuťovky Zdravě i chutně Mleté Z hub Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Krémový sýr Mleté maso Parmazán Pepř drcený Sůl Žampiony Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žahour

Žahour

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Brokolice alá brokolice

Brokolice alá brokolice

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Vykrajované měsíčky

Vykrajované měsíčky

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Krémové hráškové rizoto
Krémové hráškové rizoto
Krémové kapustové rizoto nejen pro děti
Krémové kapustové rizoto nejen pro děti
Krémové lečo
Krémové lečo
Krémové rizoto s čekankou a zrajícím sýrem
Krémové rizoto s čekankou a zrajícím…
Krémové rizoto s lososem
Krémové rizoto s lososem
Krémové rizoto s pečeným kuřecím masem a žampióny
Krémové rizoto s pečeným kuřecím masem…
  • Recepty.cz
  • Krémové nadívané žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact