• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
Napište svůj komentář k receptu

Krém pita z Croissantů

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém pita z Croissantů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cukr krupice
    • 1
      l mléko
    • 8
      vejce
    • 2
      vanilkový cukr
    • šlehačka
    • 7
      ks croissant mini

Postup přípravy receptu

1
Z 1/2 hrnku cukru uděláme světlý karamel, přendáme do pekáčku nebo formu na biskupský chlebíček. Croissanty rozložíme na horkém karamelu a necháme ztuhnout. Zatím mírně rozšleháme vejce s mlékem, cukrem a vanilkovým cukrem. Nalijeme půlku směsi na croissanty, počkáme, až se trošku vsákne a dolijeme zbytek. Pečeme ve vodní lázni (formu se směsí dáme do většího pekáčku ponořené alespoň do poloviny ve vodě). Dáváme do předem vyhřáté trouby na 180 °C. Je hotové, až chytne navrch hnědou slupičku a na dotek je tuhé. Vyndáme z trouby a ponecháme ještě 15 minut ve vodě. Poté dáme vychladit a překlopíme.
2
Nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použité formy) a podáváme s kopečkem šlehačky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský toast z croissantu

Francouzský toast z croissantu

Pita chléb

Pita chléb

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 26. 1. 2006 11:23

    Masa, nemusi se vymazavat, ve vodni lazni se karamel rozpusti. je z neho neco jako stava:-))

  • Maša | 26. 1. 2006 11:10

    A prosím, vymaže sa forma na biskupský chlebíček?

  • Airan Novakova | 25. 1. 2006 16:00

    Masa, ja to dala do formy na biskupsky chlebicek, ne do srnciho hrbetu:-)) Croisanty jsem davala vedle sebe.

  • Maša | 25. 1. 2006 15:24

    Prosím, srnčí chrbet sa vymaže? Ide to vyklopiť?A tie mini Croissanty sa dávajú i na seba, pýtamsa preto, lebo 7 ks do srnčieho chrbátu sa asinezmestí. Prosím, vysvetliš to Airan?Ďakujem

  • Markéta Borkovcová | 25. 1. 2006 11:43

    To vypadá zajímavě. Ráda experimentuju, jdu do toho.....:-))

  • Pavlína Svitáková | 25. 1. 2006 10:34

    No toto?Kašlu na diety!

  • Jaroslava Oumarová | 25. 1. 2006 10:26

    Tedy...co ti lidé všechno nevymyslí! A to jsem se naivně domnívala, že mě z oblasti vaření už máloco překvapí. Jenže to jsem neznala tento web:-)). Tuhle dobrůtku od pohledu musím zkusit. Jako ostatně spustu receptů paní Airan:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Croissant Cukr krupice Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pierogi ‒ pirožky

Pierogi ‒ pirožky

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Makové koblížky

Makové koblížky

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

249
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
224
Máslové řízky
Máslové řízky
187
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
21
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact