• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Napište svůj komentář k receptu

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 4
      ks žloutek
    • 40
      g kakao
    • 60
      g hladká mouka
    • 4
      lžička cukr
    • 200
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného másla s cukrem a vymixujeme do hladka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Tyčinky z ořechů

Tyčinky z ořechů

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Pražáková | 8. 4. 2016 08:40

    Vynikající a sametově jemný krém. Lepší jsem ještě neměla O:-)

  • Faustová | 9. 12. 2014 17:28

    Vynikající krém. Mazala jsem s ním i linecké a do krému jsem přidala mleté ořechy, to nemá chybičky.

  • Zdena Doudová | 16. 12. 2012 18:01

    Krém jsem použila k namazání medových řezů, protože krém z másla se sladkým mlékem se mi neosvědčil. Přimíchala jsem do něj ještě trochu vlašských mletých ořechů a je vynikající.

  • Renča | 10. 1. 2012 19:55

    Ahoj Blani to co píše Pájá to odlehčení tak to byl vtip v jiném smyslu taky mě to prvně zarazilo ale trklo mě to takže tím kaloričtější tím odlehčenější chňápeš ;-) :-) ;-)

  • PRd | 22. 12. 2011 19:17

    je to tučný :-D

  • Kubikova | 4. 8. 2011 22:38

    krem je velice dobry a ikdyz je s nim vice prace,doporucuji zkusit :-)

  • Jaruška | 6. 6. 2011 15:45

    Stejný krém dělám i v létě do koláčů a dortů s ovocem, protože můj muž nemá rád tvarohové krémy a je to moc dobrá kombinace, zdobím jen šlehačkou. Musí se ale skladovat v lednici, jinak je řídký, ale to se vlastně musí dělat i s tvarohovými krémy. Do linekých košíčků je taky výborný :-) .

  • Zuzka
    Zuzka | 21. 12. 2010 12:08

    Vynikající náplň, použila jsem do ořechů i do části lineckých tyčinek, krásně hustá. Měla jsem strach z té mouky, aby byla dobře provařená, nemám zkušenosti s mícháním ve vodní lázni, tak jsem pořád čekala, kdy to začne bublat a ono nic, i když voda vařila :-))), no zase jsem o něco chytřejší.

  • tonca | 20. 12. 2010 17:43

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 16:51

    Jelikož je krém velice jedlý,tak dlouho né:),a teď vážně,já ukládám cukroví do komory,kde je tak 14 stupňů.Poslední kousky jsme vloni dojídali koncem ledna a byly výborné,takže měsíc určitě.Jiří

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:53

    jak dlouho krém vydrží? Za předpokladu uskladnění cukroví v chladné místnosti?

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:44

    Jak dlouho krém vydrží? Předpokládám uložení cukroví někde v chladu, ne v lednici, ale v nevytápěné místnosti.

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 14:46

    Tady je to slibované foto!Děkuji za přidání i k doutníčkům!

  • Pája S | 30. 11. 2009 19:08

    Blanko,odlehčený jako doslova lehký.Myšleno konzistencí,ne co do tučnosti.To jste asi nezažila krémy našich babiček - našlehané pravé máslo a ochucené ořechy s cukrem či jen marmeládou.To byl echt krém.:-)))Jirko,dík za odpověď!;-)

  • recepty 73 | 30. 11. 2009 14:34

    Jasně,že lze použít i na zákusky,Pájo.

  • Blanka Wr. | 30. 11. 2009 10:31

    Opravdu zajímavý recept, ale co je, Pájo, na něm odlehčeného jsem nepochopila. Šlehačka sama o sobě je tučná i kalorická a žloutky a máslo k tomu ....hm. Nicméně co je kalorické je obvykle výborné.

  • Pája S | 28. 11. 2009 19:44

    Jiří,tak toto je zajímavý krém!Je odlehčený,ten musim vyzkoušet a předpokládám,že lze použít i na zákusky viď?Už jej mám v oblíbených.

  • Anna Vobroučková | 27. 11. 2009 16:36

    Vypadá to zajímavě,už jsem si to vytiskla a vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Dezerty Pošírování Vaření Mixování Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Smetana ke šlehání Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Hrnečková paštika

Hrnečková paštika

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

183
Dýňová tortila
Dýňová tortila
77
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
49
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Máslové řízky
Máslové řízky
36
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s pěnou
Krekry s pěnou
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém na zdobení dortů
Krém na zdobení dortů
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact