• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Napište svůj komentář k receptu

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 4
      ks žloutek
    • 40
      g kakao
    • 60
      g hladká mouka
    • 4
      lžička cukr
    • 200
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného másla s cukrem a vymixujeme do hladka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Tyčinky z ořechů

Tyčinky z ořechů

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Pražáková | 8. 4. 2016 08:40

    Vynikající a sametově jemný krém. Lepší jsem ještě neměla O:-)

  • Faustová | 9. 12. 2014 17:28

    Vynikající krém. Mazala jsem s ním i linecké a do krému jsem přidala mleté ořechy, to nemá chybičky.

  • Zdena Doudová | 16. 12. 2012 18:01

    Krém jsem použila k namazání medových řezů, protože krém z másla se sladkým mlékem se mi neosvědčil. Přimíchala jsem do něj ještě trochu vlašských mletých ořechů a je vynikající.

  • Renča | 10. 1. 2012 19:55

    Ahoj Blani to co píše Pájá to odlehčení tak to byl vtip v jiném smyslu taky mě to prvně zarazilo ale trklo mě to takže tím kaloričtější tím odlehčenější chňápeš ;-) :-) ;-)

  • PRd | 22. 12. 2011 19:17

    je to tučný :-D

  • Kubikova | 4. 8. 2011 22:38

    krem je velice dobry a ikdyz je s nim vice prace,doporucuji zkusit :-)

  • Jaruška | 6. 6. 2011 15:45

    Stejný krém dělám i v létě do koláčů a dortů s ovocem, protože můj muž nemá rád tvarohové krémy a je to moc dobrá kombinace, zdobím jen šlehačkou. Musí se ale skladovat v lednici, jinak je řídký, ale to se vlastně musí dělat i s tvarohovými krémy. Do linekých košíčků je taky výborný :-) .

  • Zuzka
    Zuzka | 21. 12. 2010 12:08

    Vynikající náplň, použila jsem do ořechů i do části lineckých tyčinek, krásně hustá. Měla jsem strach z té mouky, aby byla dobře provařená, nemám zkušenosti s mícháním ve vodní lázni, tak jsem pořád čekala, kdy to začne bublat a ono nic, i když voda vařila :-))), no zase jsem o něco chytřejší.

  • tonca | 20. 12. 2010 17:43

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 16:51

    Jelikož je krém velice jedlý,tak dlouho né:),a teď vážně,já ukládám cukroví do komory,kde je tak 14 stupňů.Poslední kousky jsme vloni dojídali koncem ledna a byly výborné,takže měsíc určitě.Jiří

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:53

    jak dlouho krém vydrží? Za předpokladu uskladnění cukroví v chladné místnosti?

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:44

    Jak dlouho krém vydrží? Předpokládám uložení cukroví někde v chladu, ne v lednici, ale v nevytápěné místnosti.

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 14:46

    Tady je to slibované foto!Děkuji za přidání i k doutníčkům!

  • Pája S | 30. 11. 2009 19:08

    Blanko,odlehčený jako doslova lehký.Myšleno konzistencí,ne co do tučnosti.To jste asi nezažila krémy našich babiček - našlehané pravé máslo a ochucené ořechy s cukrem či jen marmeládou.To byl echt krém.:-)))Jirko,dík za odpověď!;-)

  • recepty 73 | 30. 11. 2009 14:34

    Jasně,že lze použít i na zákusky,Pájo.

  • Blanka Wr. | 30. 11. 2009 10:31

    Opravdu zajímavý recept, ale co je, Pájo, na něm odlehčeného jsem nepochopila. Šlehačka sama o sobě je tučná i kalorická a žloutky a máslo k tomu ....hm. Nicméně co je kalorické je obvykle výborné.

  • Pája S | 28. 11. 2009 19:44

    Jiří,tak toto je zajímavý krém!Je odlehčený,ten musim vyzkoušet a předpokládám,že lze použít i na zákusky viď?Už jej mám v oblíbených.

  • Anna Vobroučková | 27. 11. 2009 16:36

    Vypadá to zajímavě,už jsem si to vytiskla a vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Dezerty Pošírování Vaření Mixování Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Smetana ke šlehání Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejjednodušší chleba

Nejjednodušší chleba

Thajská polévka

Thajská polévka

Kuře s rýží na kari

Kuře s rýží na kari

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Sladké pohlazení
Sladké pohlazení
48
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
45
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle…
43
Butter chicken masala
Butter chicken masala
37
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio

Zajímavé články

Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
AHA.cz Bouček už pravdu neskrývá: Těžká krize v soukromí

Bouček už pravdu neskrývá: Těžká krize v soukromí

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Těhotná Šárka Krausová: Pravda o útěku z Ulice!

Těhotná Šárka Krausová: Pravda o útěku z Ulice!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Další doporučené recepty:

Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s pěnou
Krekry s pěnou
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém na zdobení dortů
Krém na zdobení dortů
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact