• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
Napište svůj komentář k receptu

Králík na belgický způsob - Flappy

autor: Krny
0.0
moje hodnoceni
1.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na belgický způsob - Flappy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík větší
    • mrkev
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • bobkový list
    • nové koření
    • bazalka
    • podravka
    • 1
      dl červené víno
    • worcestrová omáčka
    • instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme.
2
Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou cibulku a vložíme králíka. Nerestovat, jen vařit!
3
Po chvíli přidáme nové koření, bobkový list, zasypeme oregánem a zalijeme vínem. Vaříme na mírném ohni, než maso změkkne a lihová vůně z vína zmízí, avšak chuť a barva po vínu na mase zůstane. Maso bude krásně fialové a chutné.
4
Maso vyjmeme, vložíme na pekáček a dáme jej do předehřáté trouby na 180 °C. Maso nepečeme, jen ho necháme v troubě tak na 20 minut sušit. Z vývaru trošku odlijeme, zbavíme se kousků koření, přidáme podravku, trošku worchestru a zahustíme již hotovou kupovanou jíšku (sosenfix nebo obyč.).
5
Podáváme s kroketami politými sosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcel krnáč | 20. 1. 2009 18:20

    Milá pí Oumarová. Domníval sem se, že lidé zde hledají inspiraci v oblasti gastronomie. Ale jak bývá pravidlem..všude je nějaký rejpal. Myslím, že ten recept je dost zřejmý a při vkládání sem se nedopustil chyb či porušil nějaké pravidlo..jinak by ani tento recept nebyl zveřejněn-NEMYSLÍTE?Tedy..nedělejte si z těchto krátkých úryvků hodiny českého jazyka.

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 15:54

    Pardon, zasilatel se jmenuje Marcel

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 14:29

    Tedy...recept možná dobrý, ale ten styl psaní...nač autoři píšou ta pravidla pro vkládání receptů, to netuším, když je kdekdo ignoruje :-/ Martine, práce kvapná pendrek platná ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Cibule Instantní jíška Králík Mrkev Nové koření Oregáno Pepř mletý Podravka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Housky

Housky

Celerová pomazánka II.

Celerová pomazánka II.

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Pečený česnek

Pečený česnek

Švejkův salát domácí

Švejkův salát domácí

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
15
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
15
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
14
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact