Bulharský salát
Králík po francouzsku
Pečený králík- jednoduše a chutně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík byl opravdu výborný.
Kedlubnová polévka
Masové závitky
Květákový nákyp jako příloha
Anglické zázvorové sušenky
Čokoládový dort IV.
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Jednoduché cappuccino řezy
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki