Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Tvarohové řezy sypané
Báječné špízy
Bramborové placky s povidly a mákem
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Ovesné muffiny
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Hovězí karabáček na světlém pivu
Pečené kuře s čočkou beluga
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake