Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Volské topinky
Vepřové maso na kmínu a pivu
Bavorské vdolečky II.
Avokádo zapečené se sýrem
Pomazánka z červené řepy II.
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Citronový krém s tvarohem
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Pečené kuřecí žaludky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami