Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Výborná tvarohová pomazánka
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Srnčí maso na smetaně
Halušky s brynzou
Banánové Margot řezy
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Tiramisu se zakysanou smetanou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí