Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Klasická hovězí roláda
Čaj ze sušených šípků
Jogurtové řízky
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Barevné pomazánky - z červené řepy
Listové řezy s rumovou polevou
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Patizonová směs - bezmasá
Bramborové noky s dušeným špenátem
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí