Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Hovězí námořnické maso
Vesnické šunkofleky
Maková bábovka - bez vajec
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Těstoviny s řepou - zapékané
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Čokoládové sušenky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki