• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
Napište svůj komentář k receptu

Kotlety na tompě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlety na tompě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks kotlety (Lze použít i kuřecí maso nebo klálík)
    • 100
      g slanina
    • 1
      balení šlehačka
    • 1
      ks tompa (Můžeme použít i lečo)
    • 150
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na slabé proužky a vyložíme jí pekáč. Vložíme maso a zalijeme šlehačkou a tompou. Když je maso měkké, posypeme pokrm sýrem a necháme ho rozpéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčičné kotlety na tompě

Hořčičné kotlety na tompě

Kotlety na pomerančích

Kotlety na pomerančích

Husarské kotlety

Husarské kotlety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bob z Brd | 11. 3. 2018 06:17

    Tompa - tomata (rajčata) papriky. Také rád používám. Dá se nahradit lečem.

  • babča | 23. 3. 2011 17:39

    hodnotím vysoko snahu o dobré domácí jídlo,škoda že tam mnoho tuků.vypustila bych v případě že dám slaninu smetanu nebo sýr i tak by to bylo dobré na té zelenině .jinak si myslím ,že to bodování kvalitu receptů nezlepší ale produkuje zbytečnou závist .přeji vám hodně zdavých receptů ,experimentujte dál !

  • recepty73
    recepty73 | 21. 10. 2010 16:53

    1*

  • Jean Deary | 31. 7. 2009 09:50

    Tompa je sterilovaná pikantní zelenina, vyrábí ji Hamé, stojí kolem dvaceti korun, a najdete jí v supermarketech běžně mezi sterilovanou zeleninou. Dávám jí jako základ pod mojí vymyšlenou omáčku, a je moc dobrá.

  • Gábina H | 13. 6. 2007 09:56

    Pavle, máte to vysvětleno v ingrediencích. Je to sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější. Můžeme použít i sterilované lečo

  • Pavel Halaxa | 13. 6. 2007 05:46

    Zdravím nšechny.Nevím,co k tomu receptu říct.Je třeba ho zkusit.Ale mám strach s té slaniy.Aby se nespekla,když je tam ta šlehačka.Ať se to nepřipeče.A mám ještě jeden malinký problém.Co to je tompa?Není to nějaký krajový název?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kotlety Pepř mletý Slanina Šlehačka Sůl Sýr Tompa
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Buchta Margotka

Buchta Margotka

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

34
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
33
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
32
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
26
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
24
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na šlehačce
Kotlety na šlehačce
Kotlety pečené na bramborách se zeleninou
Kotlety pečené na bramborách se…
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným zelím
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact