• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
Napište svůj komentář k receptu

Kotlety na tompě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlety na tompě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks kotlety (Lze použít i kuřecí maso nebo klálík)
    • 100
      g slanina
    • 1
      balení šlehačka
    • 1
      ks tompa (Můžeme použít i lečo)
    • 150
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na slabé proužky a vyložíme jí pekáč. Vložíme maso a zalijeme šlehačkou a tompou. Když je maso měkké, posypeme pokrm sýrem a necháme ho rozpéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčičné kotlety na tompě

Hořčičné kotlety na tompě

Kotlety na pomerančích

Kotlety na pomerančích

Husarské kotlety

Husarské kotlety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bob z Brd | 11. 3. 2018 06:17

    Tompa - tomata (rajčata) papriky. Také rád používám. Dá se nahradit lečem.

  • babča | 23. 3. 2011 17:39

    hodnotím vysoko snahu o dobré domácí jídlo,škoda že tam mnoho tuků.vypustila bych v případě že dám slaninu smetanu nebo sýr i tak by to bylo dobré na té zelenině .jinak si myslím ,že to bodování kvalitu receptů nezlepší ale produkuje zbytečnou závist .přeji vám hodně zdavých receptů ,experimentujte dál !

  • recepty73
    recepty73 | 21. 10. 2010 16:53

    1*

  • Jean Deary | 31. 7. 2009 09:50

    Tompa je sterilovaná pikantní zelenina, vyrábí ji Hamé, stojí kolem dvaceti korun, a najdete jí v supermarketech běžně mezi sterilovanou zeleninou. Dávám jí jako základ pod mojí vymyšlenou omáčku, a je moc dobrá.

  • Gábina H | 13. 6. 2007 09:56

    Pavle, máte to vysvětleno v ingrediencích. Je to sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější. Můžeme použít i sterilované lečo

  • Pavel Halaxa | 13. 6. 2007 05:46

    Zdravím nšechny.Nevím,co k tomu receptu říct.Je třeba ho zkusit.Ale mám strach s té slaniy.Aby se nespekla,když je tam ta šlehačka.Ať se to nepřipeče.A mám ještě jeden malinký problém.Co to je tompa?Není to nějaký krajový název?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kotlety Pepř mletý Slanina Šlehačka Sůl Sýr Tompa
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Žampionová játra

Žampionová játra

Švejkův salát domácí

Švejkův salát domácí

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

85
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
83
Hummus z červené řepy
Hummus z červené řepy
51
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
49
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
47
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 7. 8. 2025: Kdo zažije nečekaný úspěch v práci a kdo by měl přestat podezírat?

Denní horoskop na čtvrtek 7. 8. 2025: Kdo zažije nečekaný úspěch v práci a kdo by měl přestat podezírat?

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na šlehačce
Kotlety na šlehačce
Kotlety pečené na bramborách se zeleninou
Kotlety pečené na bramborách se…
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným zelím
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact