• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotletky s křenem a jablky
Napište svůj komentář k receptu

Kotletky s křenem a jablky

autor: Mila Veselá
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotletky s křenem a jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks jablka Nakyslejší
    • sůl
    • grilovací koření Nebo na Gyros
    • slunečnicový olej
    • 2
      lžíce strouhaný křen Lepší je Krenex se smetanou

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme. Je dobré obyčejné grilovací koření nebo koření Gyros. Opečeme na pánvi a naskládáme do pekáčku. Cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět, pak k ní přidáme oloupaná a na kousky nakrájená jablka a křen. Zamícháme a dáme na kotlety do pekáčku. Trošku podlijeme a zakryté pečeme do měkka. Maso vyjmeme a šťávu rozmixujeme. Většinou je dost hustá, takže není třeba ničím zahušťovat.
2
<BR>Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem. Rýže se mi moc neosvědčila, mám pocit, že to chuť "hodilo" trošku směrem k rýžovému nákypu. Množství jablek a křenu je pouze orientační, záleží na chuti. Pokud se použije Krenex se smetanou je výsledek jemnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Přátelské kotletky

Přátelské kotletky

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Šárka Rudlová | 29. 1. 2009 20:18

    Připravila jsem přítelovi a bohužel nás to moc nenadchlo...Podávala jsem s americkými bramborami.

  • Ivana Samcová | 29. 4. 2006 14:13

    Pochutnali jsme si. Přidala jsem k tomu i zakysanou smetanu. Jen jsem to musela trochu víc podlévat, aby byla šťáva. S vařenými brambory to byl výborný oběd. Díky za recept. Ivana

  • Marcela Vrabcová | 24. 2. 2006 19:05

    Omacku jsem nemixovala, nechala jsem ty kousky cibule a jablek v celku a s opikackama opravdu mnamka.

  • Mila Veselá | 3. 3. 2005 14:02

    Tak s knedlíkem jsem to nikdy nezkoušela, protože při pečení nevznikne klasická omáčka a není jí zas tak moc. My totiž ke knedlíkům musíme mít omáčky hodně, ale asi záleží na zvyku. A když, tak bych spíš volila knedlíky bramborové, ty tolik nesají a chutově by mě k tomu seděly lépe. Dík za inspiraci, příště podávám s bramborovým knedlíkem.

  • Jana z VM | 3. 3. 2005 09:20

    Byly by k tomu dobré i houskové knedlíky??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Svačina Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Jablka Slunečnicový olej Strouhaný křen Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Smetanové tyčinky

Smetanové tyčinky

Výborné špízy

Výborné špízy

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Ořechový biskupský chlebíček

Ořechový biskupský chlebíček

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

33
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
30
Kynuté borůvkové knedlíky
Kynuté borůvkové knedlíky
30
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
28
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
25
Tradiční italské lasagne
Tradiční italské lasagne

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Kotletky s křenem a jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact