• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kotletky pečené v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kotletky pečené v alobalu

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotletky pečené v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 8
      ks anglická slanina
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks zelená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Natrháme si kousky alobalu tak, abychom do nich pak kotletu mohli zabalit. Na každý kus alobalu dáme nejdříve plátek slaniny, kotletu, na ní zase plátek slaniny a pak navršíme na měsíčky nakrájená rajčata a cibuli, na proužky nakrájenou papriku, na plátky pokrájený česnek a zeleninu zlehka osolíme i opepříme. Na celou hromádku dáme plátek másla a pečlivě zabalíme do alobalu, aby máslo nemohlo při pečení vytéct. Naskládáme na plech a dáme péct.
2
Ze začátku pečeme při teplotě 150 °C a po 20 minutách zvýšíme teplotu na 200 °C a chvíli dopékáme. Když je maso hotové, rozbalíme všechny alobaly, okraje zpevníme (uděláme z něj takovou mističku) a na všechny 4 plátky rozdělíme kelímek zakysané smetany. Dáme ještě do trouby a až se začne smetana malinko roztékat, tak vyndáme.
3
Buď můžeme každou kotletu z alobalu vyndat a přelít vypečenou šťávou nebo můžeme podávat i s alobalem.
4
<BR>Jako příloha jsou vynikající americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Přátelské kotletky

Přátelské kotletky

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka Maršálková | 27. 10. 2006 09:40

    jsem ráda, že všem chutnalo :o)

  • Anonym | 6. 9. 2006 19:47

    super,doporucuji

  • Magdalena | 22. 9. 2005 10:50

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné. Všem doporučuji!!

  • Zuzana Zahálková | 20. 8. 2005 11:32

    Naprosto úžasné, zdálo se mi to na první pohled pracné, ale nebylo. Myslela jsem, že to budeme mít na dva dny, ale zdlábli jsme to ve dvou na posezení :o)Dělala jsem je také bez smetany, příště ji koupím a zkusím to s ní.

  • marcela slamdeckova | 12. 4. 2005 22:34

    vynikajici,delame doma taky,ale bez smetany,takze urcite priste zkusime i s ni...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Máslo Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřové kotlety Zakysaná smetana Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Koláčky

Koláčky

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Banánovo-čokoládový hřbet

Banánovo-čokoládový hřbet

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

165
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
83
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
79
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
78
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
65
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kotletky pečené v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact