• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 28
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • 4
      ks rajčata malá
    • 100
      g žampiony
    • česnek
    • bazalka
    • 4
      ks alobal čtverce

Postup přípravy receptu

1
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
2
Přílohu si zvolí každý sám, dobré jsou brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 31. 3. 2011 20:42

    Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.

  • luvia
    luvia | 23. 3. 2011 12:24

    dneska jsem vyzkoušela a musím pochválit. Velmi dobré.

  • bohus | 10. 3. 2011 08:40

    nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece

  • zuza | 2. 2. 2011 14:08

    Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.

  • zuzkan | 30. 1. 2011 17:54

    Jídlo je lehké, dobré, u nás mělo úspěch.

  • Ivana | 22. 1. 2011 21:06

    Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?

  • Eva Kolčavová | 21. 2. 2010 18:16

    Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:48

    bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr

  • Hana Rožníčková | 16. 11. 2006 12:18

    Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???

  • Patrika | 16. 11. 2006 09:05

    Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 17:34

    Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem

  • Marcela Vrabcová | 9. 9. 2005 13:18

    Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.

  • marti | 9. 9. 2005 09:53

    To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)

  • janato | 9. 9. 2005 09:38

    Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Česnek Máslo Rajčata Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Pizza rohlíky

Pizza rohlíky

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Zdravá kakaová vegan bábovka

Zdravá kakaová vegan bábovka

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

134
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
55
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
52
Klasické lečo
Klasické lečo
50
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
49
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný paprikový bok
Kořeněný paprikový bok
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact