• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 28
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • 4
      ks rajčata malá
    • 100
      g žampiony
    • česnek
    • bazalka
    • 4
      ks alobal čtverce

Postup přípravy receptu

1
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
2
Přílohu si zvolí každý sám, dobré jsou brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 31. 3. 2011 20:42

    Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.

  • luvia
    luvia | 23. 3. 2011 12:24

    dneska jsem vyzkoušela a musím pochválit. Velmi dobré.

  • bohus | 10. 3. 2011 08:40

    nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece

  • zuza | 2. 2. 2011 14:08

    Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.

  • zuzkan | 30. 1. 2011 17:54

    Jídlo je lehké, dobré, u nás mělo úspěch.

  • Ivana | 22. 1. 2011 21:06

    Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?

  • Eva Kolčavová | 21. 2. 2010 18:16

    Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:48

    bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr

  • Hana Rožníčková | 16. 11. 2006 12:18

    Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???

  • Patrika | 16. 11. 2006 09:05

    Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 17:34

    Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem

  • Marcela Vrabcová | 9. 9. 2005 13:18

    Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.

  • marti | 9. 9. 2005 09:53

    To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)

  • janato | 9. 9. 2005 09:38

    Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Česnek Máslo Rajčata Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

55
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
34
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
33
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
31
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Další doporučené recepty:

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný paprikový bok
Kořeněný paprikový bok
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact