Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Mražená káva
Třená bábovka klasik
Krůtí stehno trochu na divoko
Étonnant jablkový koláč
Zapečené těstoviny s pudinkem
Makový koláč s rebarborou
Pštrosí maso s rozmarýnem
Plněné vepřové plátky
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky