Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocno-tvarohový koláč
Lívanečky s jablky
Opilý Izidor - Lux
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Kulaté švestkové koláče
Gratinované brambory III
Kořeněný patizon v těstíčku
Rozmarýnový cheesecake
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem