Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Pečené obložené řízky
Mouřeníny
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Italský rýžový salát
Zdravý ovesný dortík
Mexický salát Pico de Gallo
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Ratatouille
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros