Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krkovička
Třešňový džem s rybízem
Hrnkové knedlíky s uzeným
Cuketové chlupaté knedlíky
Velikonoční mazanec bez vajec
Vepřové koleno na černém pivě
Bůčková roláda se špekem
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Svěží koláč s lesním ovocem
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Kuřecí prsa Caprese