Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Špízy se sýrem a uzeninou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Dýňový koláč famózní
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Extra čokoládové muffiny
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake