Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bryndzové noky
Tvarohové smaženky jako dezert
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Meruňková zmrzlina
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Brokolicové tagliatelle
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki