Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí majonéza
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Palačinky s jahodovým přelivem
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Jednoduchá citronová buchta
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Pomerančové mojito
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki