• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kolínka s mletým masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Kolínka s mletým masem a špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kolínka s mletým masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks těstoviny Balíček
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      ks mražený špenát
    • česnek
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kolínka uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Špenát podusíme, ochutíme česnekem, mleté maso osmahneme na pánvičce. Osolíme a okořeníme dle chuti.
2
Do pekáčku vrstvíme kolínka, mleté maso, špenát. V troubě asi 1/2 hodiny zapečeme. Povrch můžeme posypat strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kolínka se zelím a nivou

Kolínka se zelím a nivou

Dušená jehněčí kolínka s gremolatou

Dušená jehněčí kolínka s gremolatou

Cuketa plněná mletým masem

Cuketa plněná mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PavlaN | 9. 2. 2011 10:03

    děkuji za tento recept a také za Vaše příspěvky týkající se různých dodatků, také jsem to smíchala vše dohromady,koření majoránka a oregáno a nahoru včetně nastrouhaného sýru i salám,na pohled fakt mňamka a dneska mám na obídek,tak už se moc těším:)

  • Martina Kolářová | 14. 8. 2009 15:23

    Skvělý recept, já jen místo mletého masa používám kuřecí, které osmažím na cibulce. Vřele doporučuji.

  • Alexandra Daňková | 11. 7. 2008 13:20

    vynikající, udělala jsem to jako Simča, jen jsem neopíkala maso na cibulce,ale bez a do špenátu jsem nedala vajíčko, jo a taky jsem to nevrstvila, ale všechno smíchala dohromady a dala do zap.mísy a posipala nastouh.eidamem, opravdu výborné jídlo, všem moc chutnalo a to jsem si myslela, že to podle receptu nebude nic moc

  • Mines | 20. 12. 2007 16:11

    Jednoduché, lacné, rýchle, chutné.

  • Simča Sládková | 26. 6. 2007 13:28

    Jejdenkote, to byla dobrota..... je to rychlé a snadné i pro začátečníky a tím, že se to zapéká v jednom pekáčku, tak z toho není ani moc nádobí. Do špenátu jsem přidala 1 vejce, maso jsem osmahla s cibulkou, oregánem a majoránkou. A pekla jsem to v Jenském skle, takže to byla i na pohled pěkná věc :o)))

  • Anonym | 26. 6. 2007 09:33

    vypadá to dobře,dneska to budeme mít k obědu!

  • veronika | 4. 2. 2007 21:28

    recept zni opravdu skvele, myslim ze spenatovych kombinaci je v ceske kuchyni malo, diky za tip, vyzkousim

  • Peťula | 21. 2. 2006 11:16

    Vyzkoušela jsem ho i se smetanou a je to velmi "žravé"! Díky

  • Kamila Kopecká | 14. 6. 2005 15:37

    Receptík vypadá skvěle, dnes vyzkouším! Děkuji za tip!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Mleté maso Mražený špenát Slunečnicový olej Sůl Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Linecké třené cukroví I.

Linecké třené cukroví I.

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

Domácí bylinková lučina

Domácí bylinková lučina

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

198
Dýňová tortila
Dýňová tortila
161
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
155
Máslové řízky
Máslové řízky
128
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
70
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Kolínka s mletým masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact