• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Koláč s drůbežími játry
Napište svůj komentář k receptu

Koláč s drůbežími játry

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč s drůbežími játry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g drůbeží játra
    • 1
      pórek
    • olej
    • 300
      g nákládané žampiony
    • 1
      ks vejce
    • 2
      dl sladká smetana
    • 60
      g tavený sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      svazek jarní cibulka nebo 1 cibule
  • Těsto
    • 200
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Z přísad uděláme těsto, vyválíme ho a vložíme na vymazaný plech. Játra nakrájíme na jemné proužky. Na oleji opražíme na kolečka nakrájený pórek, přidáme játra, nakrájené houby, opepříme, a 10 min. podusíme. Necháme vychladnout a rozložíme na těsto. Smetanu rozmícháme se sýrem, vejcem a solí a zalejeme játra. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut. Teplé krájíme na čtverce a posypeme jemně nakrájenou cibulkou. Podáváme se salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Pečený bůček s drůbežími játry na…

Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Pikantní krky s játry, žampiony a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 15. 6. 2006 14:59

    Pravdaže sterilizované nemajú tú vôňu, to máte pravdu. Niekto dáva prednosť sterilizovaným, niekto mrazeným. Môžete použiť aj čerstvé, tiež sú dobré. Raz som robila aj s dubákmi, ale najprv som ich trocha podusila, oni sú dosť tuhé. Tiež to nebolo zlé.

  • Dita | 15. 6. 2006 14:46

    Zrovna dneska hledám něco netradičního místo chlebíčků na sobotní rodinnou oslávku a tohle se mi zalíbilo, určitě vyzkouším! Jen jedna poznámka - snad nebude vadit - namísto sterilovaných žampionů používám mražené řezané - stojí asi 17 Kč, a nedají se se steril. srovnat - oproti mraženým jsou bez chuti. Mražené voní houbami hned jak se otevře sáček. Vyzkoušejte... :))

  • Tereza Jarčušková | 15. 6. 2006 14:18

    Ak by ste mali veľmi málo času, nahraďte cesto lístkovým cestom. Budete to mať raz dva a chuťove to bude tiež veľmi dobré. Návšteva ocení každé netradičné pohostenie, ja osobne sa obloženým chlebíčkom vyhýbam. Pripadá mi to, ako by som si tú návštevu dosť nevážila, že mi nestojí za trochu premýšľania.

  • Maruš | 15. 6. 2006 13:22

    Určitě vyzkouším,zdá se mi i jako celkem rychlé jídlo pro návštěvu,když nemáme moc času a chceme nabídnout něco netradičního.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Hladká mouka Jarní cibulka Máslo Nákládané žampiony Olej Pepř mletý Pórek Prášek do pečiva Sladká smetana Sůl Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kari omáčce - rychlé

Kuře v kari omáčce - rychlé

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

84
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
53
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
41
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
39
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
38
Slávky na víně se salátem Choriatiki
Slávky na víně se…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Miss ČR z roku 2000 Michaela Salačová: Život bez plastik jí svědčí!

Miss ČR z roku 2000 Michaela Salačová: Život bez plastik jí svědčí!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Koláč s drůbežími játry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact