• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Koláč s drůbežími játry
Napište svůj komentář k receptu

Koláč s drůbežími játry

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč s drůbežími játry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g drůbeží játra
    • 1
      pórek
    • olej
    • 300
      g nákládané žampiony
    • 1
      ks vejce
    • 2
      dl sladká smetana
    • 60
      g tavený sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      svazek jarní cibulka nebo 1 cibule
  • Těsto
    • 200
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Z přísad uděláme těsto, vyválíme ho a vložíme na vymazaný plech. Játra nakrájíme na jemné proužky. Na oleji opražíme na kolečka nakrájený pórek, přidáme játra, nakrájené houby, opepříme, a 10 min. podusíme. Necháme vychladnout a rozložíme na těsto. Smetanu rozmícháme se sýrem, vejcem a solí a zalejeme játra. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut. Teplé krájíme na čtverce a posypeme jemně nakrájenou cibulkou. Podáváme se salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Pečený bůček s drůbežími játry na…

Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Pikantní krky s játry, žampiony a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 15. 6. 2006 14:59

    Pravdaže sterilizované nemajú tú vôňu, to máte pravdu. Niekto dáva prednosť sterilizovaným, niekto mrazeným. Môžete použiť aj čerstvé, tiež sú dobré. Raz som robila aj s dubákmi, ale najprv som ich trocha podusila, oni sú dosť tuhé. Tiež to nebolo zlé.

  • Dita | 15. 6. 2006 14:46

    Zrovna dneska hledám něco netradičního místo chlebíčků na sobotní rodinnou oslávku a tohle se mi zalíbilo, určitě vyzkouším! Jen jedna poznámka - snad nebude vadit - namísto sterilovaných žampionů používám mražené řezané - stojí asi 17 Kč, a nedají se se steril. srovnat - oproti mraženým jsou bez chuti. Mražené voní houbami hned jak se otevře sáček. Vyzkoušejte... :))

  • Tereza Jarčušková | 15. 6. 2006 14:18

    Ak by ste mali veľmi málo času, nahraďte cesto lístkovým cestom. Budete to mať raz dva a chuťove to bude tiež veľmi dobré. Návšteva ocení každé netradičné pohostenie, ja osobne sa obloženým chlebíčkom vyhýbam. Pripadá mi to, ako by som si tú návštevu dosť nevážila, že mi nestojí za trochu premýšľania.

  • Maruš | 15. 6. 2006 13:22

    Určitě vyzkouším,zdá se mi i jako celkem rychlé jídlo pro návštěvu,když nemáme moc času a chceme nabídnout něco netradičního.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Hladká mouka Jarní cibulka Máslo Nákládané žampiony Olej Pepř mletý Pórek Prášek do pečiva Sladká smetana Sůl Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co se rozdělí na dvě vrstvy sám

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

32
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
26
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
24
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
22
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem
21
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Koláč s drůbežími játry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact