• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
Napište svůj komentář k receptu

Koláč "černá díra"

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč "černá díra"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      g bílý jogurt
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      lžíce voda
    • marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Utřeme cukr z celými vejci, přidáme olej, mléko, jogurt, prosátou mouku s kypřícím práškem. Vlijeme do hlubšího plechu a upečeme - cca 45 minut. Necháme vychladit, poté uděláme do buchty obrácenou částí vařečky díry - čím více típ lépe. Strany děr vymažeme marmeládou a vlijeme polevu. Necháme ztuhnout a hojně pocukrujeme.
2
Poleva: ve vodní lázni rozpustíme kaštany, kakao, máslo a vodu na jemnou litou hmotu bez hrudek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté…

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka machackova | 12. 1. 2007 17:34

    Markéto zrušit proboha néééééééééé!Já jsem tu asi 14 dní a je to paráááda.Tady mi to vyhovuje,lidi mají hrůzu nápadů a to je potřeba.Tady se dá i poradit když někdo něco potřebuje,jen ty anonimy mě štvou.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:09

    Inko jsem ráda že chutnalo,mno to máte pravdu, tyhle sránky by se měli zrušit,kdo má pak ty kila do léta hubnout:o)))zase ale co s toho života,tak se alespoň dobře nadlábnem ne??:o)))))

  • inka machackova | 12. 1. 2007 13:32

    Tak jsem dnes vyzkoušela a mělo to úspěch,čokoláda nestacila ani ztuhnout.Holky je tu hrůůůůůůza receptů,nestíhám.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 19:21

    mno,vzít nožík a námáznout lehce dirku,bylo to míněno tak aby tam zbylo ještě na tu čokoládu:o)aby jsme nejedli jenom marmošku:o)))

  • jarka | 9. 1. 2007 18:18

    to může být dobré, jen mi není jasné, jak bych vymazávala ty díry od vařečky, přece vařečka má v růměru celkem malé držadlo a tím budou malé i otvory.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Hladká mouka Kakao Marmeláda Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

33
Jogurtovotvarohový cheesecake s lesním ovocem
Jogurtovotvarohový…
26
Plněné ořechové rohlíčky
Plněné ořechové rohlíčky
23
Buřty na pivu
Buřty na pivu
22
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
21
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Bábovka v mikrovlnce za…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Zpěvák Michal Hrůza smutní: Zemřel mu tatínek

Zpěvák Michal Hrůza smutní: Zemřel mu tatínek

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact