• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové řezy

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 18
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 120
      g cukr
    • 4
      ks žloutek
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 250
      g hera
  • Povrch
    • 4
      ks sníh z bílku
    • 200
      g cukr
    • 200
      g kokosová moučka 150-200
    • meruňkový kompot

Postup přípravy receptu

1
Zpracujeme na vále těsto. Vyválíme, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Napůl upečeme, vyndáme z trouby, potřeme meruňkovou zavařeninou a kokosovou hmotou a dopečeme až hmota zrůžoví. Hotové krájíme na obdélníkové řezy.
2
Povrch: ušleháme sníh, zašleháme cukr a vmícháme kokosovou moučku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirth
    Mirth | 5. 1. 2013 19:06

    Těsto je velmi hutné. Do kokosové hmoty jsem dala jen 50 g cukru a stejně je to dost sladké. Umím si to spíš představit jako cukroví, když by se to pokrájelo na malé kousky. Ale chuťově dobrý a hlavně snadný:)

  • michal jakouš | 7. 9. 2010 10:32

    příště méně cukru-dost sladké

  • Ivca | 4. 9. 2007 18:48

    Ted zkousim pect tyto rezy, jsem v peceni zacatecnik, tak mi tu chybi teplota a delka peceni,nebot jsem to asi upekla malo a to testo se mi strasne droli...asi to budeme jist lzickou primo z plechu :D

  • ywett | 26. 4. 2007 14:00

    tetka pecu ty rezi a vypadaji docela dobre......jen mi nevysel ten snih ale skusim a uvidim!!!!taky jsem mela problemy jako tady holky psali s tim testem....!!!!!

  • Nilda | 10. 11. 2006 19:58

    Také nám chutnají, nikdy dlouho nevydrží

  • sechmet | 10. 11. 2006 17:08

    Tyto řezy jsou absolutně bezkonkurenční. Zprvu se mi zdáli příliš sladké a říkala jsem si, že dlouho vydrží, než je sníme. Ale když jsem po pár hodinách přišla k plechu byl skoro vymeten. Opravdu mohu jen doporučit!! Výborný je povrch s kokosem! Mňam mňam...jo a doporučuji rybízovou marmeládu, pozor aby nebyla příliš tekutá! '))

  • ELA | 5. 6. 2006 10:53

    milý anonyme (tedy ten předposlední :)) ), vůbec nic si z toho nedělejte, hlavu vzhůru a zkuste to dál (třeba přidat malinko víc mouky,nemusí to být Vaše chyba, každá mouka je trochu jiná) - těsto bude pevnější a bude se s ním lépe pracovat

  • Anonym | 3. 6. 2006 18:03

    Výborné řezy, takové lohoučké, jen by se mohlo příště dát trochu míň cukru

  • Anonym | 3. 6. 2006 15:18

    Tak nevim co sem udělala špatně ale byla to katastrofa. Těsto se trhalo takže bylo nepřenosné na plech musela sem ho tam namačkat. Když sem tam chtěla dát marmeládu tak se nedala roztírat , protože se na ni nalepovalo to těsto. A nakonec sem dala sníh , kterého bylo málo takže hrůza. Ale nic proti receptu to ty moje ruce. A takhle to dopadá často.

  • Klea xxx | 27. 5. 2006 07:46

    Řezy jsou chuťově dobré,bohužel mi tady chybí tepota a přibližná délka pečení. Řezy byly poměrně suché.

  • Anonym | 25. 5. 2006 19:51

    Moc dobré

  • Karlina | 29. 3. 2006 16:24

    Udělám na Velikonoce je to fakt super

  • Jana | 28. 3. 2006 20:22

    Super, docela i rychlý, což jsem nečekala. Je moc dobrý a mizet začal hned, ani nestačil vystydnout.

  • Sylva | 30. 1. 2006 09:57

    V neděli jsem vyzkoušela.Potřela jsem rybízovou marmeládou. Příště jí dám víc a dopékat budu jen chvilku.Měla jsem ten sníh vysušený. Ale jinak výborné.

  • Pavlína Švecová | 19. 11. 2005 16:59

    Kokosové sladké moučníky mám moc ráda a když je to ještě ke všemu jednoduché na přípravu, je to super...Tyto řezy jsou ideální, moc nám chutnají!

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 19:27

    U nás má tento koláč úspěch, je to fakt trochu víc sladké, ale, když dám pod kokosovou hmotu rybízový nebo jiný kyselý džem, tak nám to chutná,

  • Jana Tichá | 10. 6. 2005 07:51

    V podobným případě, kdy jsem dala příliš málo cukru do sněhu , se mi stalo, že sníh po upečení mokval.

  • vlaďka | 9. 6. 2005 22:02

    Koláč se povedl,přišel mi ale dost sladký, nemáte někdo zkušenost co to udělá,když bych dala do sněhu třeba jen 10 dkg cukru místo 20 dkg?

  • Anonym | 15. 2. 2005 21:02

    Dělala jsem na Valentýna a koláč měl ohromný úspěch!!

  • Ajka | 7. 10. 2004 10:49

    Je to fakt moc dobry:o)

  • Kája | 20. 9. 2004 19:26

    Doporučuji vyzkoušet, když se to povedlo mě, tak to zvládne každý

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Kokosová moučka Meruňkový kompot Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilované kuře

Grilované kuře

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Medová žebra

Medová žebra

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

106
Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní
Hrníčková kynutá bábovka…
62
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
40
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
38
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
19
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact