• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové řezy

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 18
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 120
      g cukr
    • 4
      ks žloutek
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 250
      g hera
  • Povrch
    • 4
      ks sníh z bílku
    • 200
      g cukr
    • 200
      g kokosová moučka 150-200
    • meruňkový kompot

Postup přípravy receptu

1
Zpracujeme na vále těsto. Vyválíme, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Napůl upečeme, vyndáme z trouby, potřeme meruňkovou zavařeninou a kokosovou hmotou a dopečeme až hmota zrůžoví. Hotové krájíme na obdélníkové řezy.
2
Povrch: ušleháme sníh, zašleháme cukr a vmícháme kokosovou moučku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirth
    Mirth | 5. 1. 2013 19:06

    Těsto je velmi hutné. Do kokosové hmoty jsem dala jen 50 g cukru a stejně je to dost sladké. Umím si to spíš představit jako cukroví, když by se to pokrájelo na malé kousky. Ale chuťově dobrý a hlavně snadný:)

  • michal jakouš | 7. 9. 2010 10:32

    příště méně cukru-dost sladké

  • Ivca | 4. 9. 2007 18:48

    Ted zkousim pect tyto rezy, jsem v peceni zacatecnik, tak mi tu chybi teplota a delka peceni,nebot jsem to asi upekla malo a to testo se mi strasne droli...asi to budeme jist lzickou primo z plechu :D

  • ywett | 26. 4. 2007 14:00

    tetka pecu ty rezi a vypadaji docela dobre......jen mi nevysel ten snih ale skusim a uvidim!!!!taky jsem mela problemy jako tady holky psali s tim testem....!!!!!

  • Nilda | 10. 11. 2006 19:58

    Také nám chutnají, nikdy dlouho nevydrží

  • sechmet | 10. 11. 2006 17:08

    Tyto řezy jsou absolutně bezkonkurenční. Zprvu se mi zdáli příliš sladké a říkala jsem si, že dlouho vydrží, než je sníme. Ale když jsem po pár hodinách přišla k plechu byl skoro vymeten. Opravdu mohu jen doporučit!! Výborný je povrch s kokosem! Mňam mňam...jo a doporučuji rybízovou marmeládu, pozor aby nebyla příliš tekutá! '))

  • ELA | 5. 6. 2006 10:53

    milý anonyme (tedy ten předposlední :)) ), vůbec nic si z toho nedělejte, hlavu vzhůru a zkuste to dál (třeba přidat malinko víc mouky,nemusí to být Vaše chyba, každá mouka je trochu jiná) - těsto bude pevnější a bude se s ním lépe pracovat

  • Anonym | 3. 6. 2006 18:03

    Výborné řezy, takové lohoučké, jen by se mohlo příště dát trochu míň cukru

  • Anonym | 3. 6. 2006 15:18

    Tak nevim co sem udělala špatně ale byla to katastrofa. Těsto se trhalo takže bylo nepřenosné na plech musela sem ho tam namačkat. Když sem tam chtěla dát marmeládu tak se nedala roztírat , protože se na ni nalepovalo to těsto. A nakonec sem dala sníh , kterého bylo málo takže hrůza. Ale nic proti receptu to ty moje ruce. A takhle to dopadá často.

  • Klea xxx | 27. 5. 2006 07:46

    Řezy jsou chuťově dobré,bohužel mi tady chybí tepota a přibližná délka pečení. Řezy byly poměrně suché.

  • Anonym | 25. 5. 2006 19:51

    Moc dobré

  • Karlina | 29. 3. 2006 16:24

    Udělám na Velikonoce je to fakt super

  • Jana | 28. 3. 2006 20:22

    Super, docela i rychlý, což jsem nečekala. Je moc dobrý a mizet začal hned, ani nestačil vystydnout.

  • Sylva | 30. 1. 2006 09:57

    V neděli jsem vyzkoušela.Potřela jsem rybízovou marmeládou. Příště jí dám víc a dopékat budu jen chvilku.Měla jsem ten sníh vysušený. Ale jinak výborné.

  • Pavlína Švecová | 19. 11. 2005 16:59

    Kokosové sladké moučníky mám moc ráda a když je to ještě ke všemu jednoduché na přípravu, je to super...Tyto řezy jsou ideální, moc nám chutnají!

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 19:27

    U nás má tento koláč úspěch, je to fakt trochu víc sladké, ale, když dám pod kokosovou hmotu rybízový nebo jiný kyselý džem, tak nám to chutná,

  • Jana Tichá | 10. 6. 2005 07:51

    V podobným případě, kdy jsem dala příliš málo cukru do sněhu , se mi stalo, že sníh po upečení mokval.

  • vlaďka | 9. 6. 2005 22:02

    Koláč se povedl,přišel mi ale dost sladký, nemáte někdo zkušenost co to udělá,když bych dala do sněhu třeba jen 10 dkg cukru místo 20 dkg?

  • Anonym | 15. 2. 2005 21:02

    Dělala jsem na Valentýna a koláč měl ohromný úspěch!!

  • Ajka | 7. 10. 2004 10:49

    Je to fakt moc dobry:o)

  • Kája | 20. 9. 2004 19:26

    Doporučuji vyzkoušet, když se to povedlo mě, tak to zvládne každý

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Kokosová moučka Meruňkový kompot Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Cizrna s kuřecím masem

Cizrna s kuřecím masem

Coleslaw salat

Coleslaw salat

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Krowky

Krowky

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

63
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
50
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
44
Špagety aglio olio
Špagety aglio olio
36
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact