• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kokosová roláda s čokoládovým krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 60
      g hladká mouka
    • 60
      g kokos
  • Krém
    • 3
      dl mléko
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 150
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme troubu na 200 °C, na plech dáme pečící papír. Bílky ušleháme do pevné hmoty, přidáme cukr a mouku dobře smíchanou s kokosem. Hmotu rozetřeme na papíru na obdélník asi 1,5 cm. Pečeme 8-12 min. (zkusíme stlačit na střed plátu - nesmíme promáčknout). Plech vyjmeme z trouby a otočíme, z těsta sloupneme papír a necháme přikryté vystydnout.
2
Uvaříme pudink, rozehřejeme čokoládu. Ušleháme máslo s cukrem a čokoládou, přidáváme vlahý pudink. Vyšlehaným krémem potřeme upečený, vychladlý plát, stočíme a spevníme zatočením do papíru. Za hodinku vyjmeme, potřeme zbývajícím krémem a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka H. | 20. 4. 2008 10:53

    Roládu jsem vyzkoušela,je moc dobrá,jen se lámala při rolování,tak nevím,jestli příště zkusit zarolovat teplou nebo udělat tenší..ale jinak fakt vynikající

  • Hanička | 17. 4. 2008 07:53

    Dotaz: opravdu se do těsta nedávají žloutky? Děkuji

  • Jana Arltová | 14. 4. 2008 19:24

    Jano,ten papír se opravdu trošku přilepí,ale stačí si pomoct nožem.Ještě za tepla to jde.Když je to těsto upečené,tak ho prstem nepromáčknete.

  • Eliška | 7. 4. 2008 21:31

    Myslím, že stačí špejle a opatrně těsto propíchnout. Pokud je špejle suchá, těsto je upečené. Tak to dělám já.

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 09:02

    No,vypadá to opravdu luxusně,ale jak se to odlepuje z toho papíru?S kokosem mám fakt blbé zkušenosti,hodně se lepí.Taky nerozumím tomu,že zkusíme stlačit na střed plátu,jako jak?Asi jsem mdlého rozumu,můžete mi to trochu vysvětlit.Díky Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Vaření Šlehání Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Čokoládový pudink Cukr krupice Hladká mouka Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

56
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
47
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
46
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
20
Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou
Husí prsa plněná fíky s…
19
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact