• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosová očka
Napište svůj komentář k receptu

Kokosová očka

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosová očka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 240
      g moučkový cukr
    • 4
      ks žloutek z vajec uvařených natvrdo
    • 80
      g máslo
    • 30
      g hořká čokoláda
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 80
      g kokos + na obalení

Postup přípravy receptu

1
Žloutky dobře rozmačkáme vidličkou, a společně s máslem, cukrem, rumem a kokosem vypracujeme hmotu, kterou necháme ztuhnout v chladničce. Potom z ní tvoříme kuličky, obalíme je v kokosu a do každé uděláme jamku. Do jamek nalijeme trochu rozpuštěné čokolády a necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Andělská očka

Andělská očka

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Žabí očka, varianta ořechová

Žabí očka, varianta ořechová

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivanaydeavean | 28. 6. 2018 22:21

    Zkusila jsem na vanoce tentó recept u zname, a súper:)

  • Zuzka | 9. 1. 2015 13:53

    Předpokládám, že když napíšete 240 gr. cukru tak tam má být 240 gr. cukru. To jste taky mohla napsat paní co psala, že by to bez rumu bylo lepší, že ho taky nemusela dávat. Nechápu proč tedy píšete odměrky.

  • J.Tereza | 9. 1. 2015 12:02

    A čo vám bránilo dať cukru menej?

  • Lenka | 31. 12. 2014 07:59

    Byly pohledově pěkné, ale příšerně přeslazené, takže jsem s nimi bohužel neuspěla. :-(

  • Lindus1Klenka | 29. 12. 2014 21:37

    Vcelku dobré,ale bez rumu je to lepší.

  • yvajs
    yvajs | 11. 11. 2014 05:47

    dělala jsem loňi,chutnal nám ,místo čokolády jsem dávala ailgátové ovoce nebo lentilky :-[

  • mapok | 2. 1. 2012 11:20

    Recept dobrý, jednoduchý, ale přeslazený, takže jsem těsto nastavila strouhankou a mlékem.

  • BARBARELLA01
    BARBARELLA01 | 17. 12. 2011 15:35

    Moc dobré, dala jsem jen trošku méně cukru-super ;-)

  • leon | 1. 1. 2011 14:14

    Totéž jsem zkusil a místo kokosu jsem použil mleté lískové oříšky.Je to také bašta a hned to zmizelo z talířku.

  • J.Tereza | 27. 12. 2010 13:27

    nešlo, to sa možno opýtať, načo je tam kokos, alebo načo je tam maslo... Taký je recept a v každom recepte má každá surovina svoje opodstatnenie. :-D Ak máte problém s varenými žĺtkami, vyberte si iný recept. 8-)

  • MJG | 27. 12. 2010 11:07

    NAC JSOU TAM TY VARENE ZLOUTKY, NESLO BY TO I BEZ NICH???

  • Zuzka
    Zuzka | 27. 12. 2010 10:34

    Výborný recept, jednoduchý a krásný na oko. Moc děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Syrové Chlazení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Hořká čokoláda Kokos Máslo Moučkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Pečený bůček

Pečený bůček

Hovězí líčka na houbách

Hovězí líčka na houbách

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

55
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
23
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
20
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
Nádivka s uzeným masem a…
19
Ostružinový koláč s broskvemi
Ostružinový koláč s…
19
Celerový krém
Celerový krém

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
Kokosová kolečka
Kokosová kolečka
Kokosová limonáda
Kokosová limonáda
Kokosová pochoutka
Kokosová pochoutka
Kokosová roláda
Kokosová roláda
Kokosová roláda II.
Kokosová roláda II.
  • Recepty.cz
  • Kokosová očka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact