• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
Napište svůj komentář k receptu

Koblihy Alice Horton (nesmažené)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koblihy Alice Horton (nesmažené)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      lžička vanilková esence
    • 4
      hrnek hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      lžička sůl
    • máslo Na potření koblih
    • cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme vajíčka do pěny, přidáme za stálého míchání cukr. Potom vmícháme mléko, rozpuštěné máslo a vanilku. Prosejeme dohromady mouku, kypřící prášek a sůl. Přidáme do ušlehané hmoty a promícháme. Zakryjeme a dáme do lednice na 30 až 60 minut. Předehřejeme troubu na 230 °C a vymastíme plech.
2
Těsto rozválíme, na pomoučeném vále, na 1,25 cm. Vykrájíme koblihy, s dírou, a klademe na plech asi 2,5 cm od sebe. Pečeme do zlatova asi 15 minut. Potřeme rozpustěným máslem a můžeme jen cukrovat nebo s přidáním skořice. (Na 1 hrnek cukru 1 lžíce skořice).
3
Je z toho zhruba 36 koblih. Alice doporučuje péct koblihy jen když je srdce plné lásky :-)
4
Z magazínu Soap world.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Koblihy s vanilkovým krémem

Koblihy s vanilkovým krémem

Pečené masopustní koblihy

Pečené masopustní koblihy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kostková | 22. 9. 2012 18:21

    No prostě hnus, někdo si dělá prdel, že. :-(

  • Jindriska | 12. 11. 2010 11:38

    tyto koblihy jsou vyborne. :-)

  • Dana Recová | 8. 5. 2007 10:38

    je to obdoba babiččina receptu na "české vdolky", po upečení otočím kulatou sranou dolů, rovnou stranu potřu povidly (nebo rozvařenými jablky), pak dám 1 - 2 lžičky ochuceného sladkého tvarohu (obyčejná kostka tvarohu, cukr moučka dle chuti, 1 vanilkový cukr, trochu mléka a trochu rumu - rozmixuji, tak aby to bylo husté jako Pribiňáček a drželo na povidlech) a navrch těsně před podáváním ozdobím šlehačkou ve spreji.

  • Jana Povolná | 19. 1. 2007 20:06

    nejdřív se mi líbilo,že se koblihy nesmaží,ale pečou v troubě,ale vyšli mi z toho takové dosti tuhé kroužky,poživatelné jen první den.Pár jsem jich zkusila naplnit marmeládou jako klasické koblihy,ale ty dopadly ještě hůře (ty skoro vůbec nevyskočily),takže zbytek jsem dělala podle návodu s dírou uprostřed (ty docela vyběhly dobře),ale moc mě nenadchli...

  • Eva Pikhartová | 5. 12. 2006 12:29

    Děkuji.

  • possum * | 29. 11. 2006 15:14

    Tak tohle je americky recept, tudiz hladkou, protoze tam taky hrubou a polohrubou neznaji.

  • Eva Pikhartová | 29. 11. 2006 09:58

    Prosím uvést jakou mouku použít.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Skořice Sůl Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Brokolicový salát s tuňákem

Brokolicový salát s tuňákem

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Maďarská rybí polévka

Maďarská rybí polévka

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Hrášková polévka - sýrová

Hrášková polévka - sýrová

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

326
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
255
Máslové řízky
Máslové řízky
174
Dýňová tortila
Dýňová tortila
67
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Už dnes večer startuje očekávaná StarDance Tour 2025: Cina se bude dělit o tanečnici!

Už dnes večer startuje očekávaná StarDance Tour 2025: Cina se bude dělit o tanečnici!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact