• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kmínové přírodní filety
Napište svůj komentář k receptu

Kmínové přírodní filety

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kmínové přírodní filety
Kmínové přírodní filety
Kmínové přírodní filety
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu strávníků
    • filety ze štiky , kapra, okouna, pstruha, tilapie...
    • sůl
    • drcený kmín
    • máslo
    • olej
    • hladká mouka - není nutná
    • citronová šťáva - není nutná

Postup přípravy receptu

1
Rybí filety z obou stran osolíme, okmínujeme a necháme na talíři zaklopené chvíli odležet. V pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje, který nám zabrání tomu, aby se máslo začalo při smažení přepalovat. Filety do roztopeného másla dáme smažit nejprve kůží dolů a po osmažení obrátíme a dosmažíme z druhé strany. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší. Na talíři dle chuti můžeme pokapat šťávou z citronu.
2
Další varianty úpravy: filety můžeme nejprve pokapat citronovou šťávou, pak je osušit, osolit, okmínovat..., můžeme je také před smažením ještě obalit v hladké mouce. Záleží na chuti každého.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Přírodní rybí filety se zeleninou

Přírodní rybí filety se zeleninou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Uhrová | 28. 4. 2017 12:19

    S novým bramborem jednoduchá delikatesa, děkuji.

  • Lenka Bušinová | 12. 11. 2015 19:07

    Použila jsem černou tresku a bylo to excelentní. Nic co by chuť tresky přehlušilo se šťouchaným bramborem je super volba, kterou do budoucna určitě uplatním nejednou. Děkuji a doporučuji. L.B.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Rybí Oběd Večeře Smažení Vánoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Drcený kmín Filety ze štiky Hladká mouka Máslo Olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Těsto na italskou pizzu

Těsto na italskou pizzu

Meruňkový perník

Meruňkový perník

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

129
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
100
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Houbové lívance
Houbové lívance
28
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz 18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Kmínové plecko na česneku a cibuli se…
Kmínové přírodní maso - minutka
Kmínové přírodní maso - minutka
Kmínovo-papriková polévka
Kmínovo-papriková polévka
Kmínový chlebík
Kmínový chlebík
  • Recepty.cz
  • Kmínové přírodní filety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact