Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
https://www.caro.cz
Dělala jsem to podle receptu.Myslím si,že vanilka je nutná,dá tomu skvělou a asi i nenahraditelnou chuť.Akorát se mi to zdá moc sladké.
a musi se to nechat odlezet nebo se to hned muze pit.
Kdysi jsem to ochutnala a pamatuju si, že to bylo dobré. Když nemám vanilku, můžu místo toho použit vanilínový cukr?
Rybízová bublanina s krémem
Rybí pomazánka s avokádem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Hraběnčin rebarborový koláč
Benediktinská vejce
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Sezamové kuře v těstíčku
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky