• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
Napište svůj komentář k receptu

Klobásy v peřince

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks klobása dle chuti: moravská, maďarská..., cca(dle velikosti) 2 -
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 150
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná nebo hrubozrnná (dle chuti)
    • 2
      lžíce posekané bylinky dle chuti ( petrželka, pažitka,...) 1 -
    • tuk 18 X 25 cm
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Klobásky ozdobně nařízneme po celém boku a nasucho krátce opečme, aby se řezy zvýraznily, otevřely a chytly barvu.
2
Do misky nasypeme mouku, přidáme vlažné mléko, žloutky, hořčici, nasekané bylinky (šalvěj, libeček, bazalka...), osolíme a opepříme, důkladně metlou promícháme, nakonec zlehka vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku nalijeme hladké těsto, do kterého položíme klobásky a dáme do předehřáté trouby zapéct na střední teplotu. Během pečení se těsto nafoukne, ztuhne a napovrchu zezlátne. Tak poznáme, že máme hotovo a podáváme. Jako příloha se hodí zeleninový salát, sladkokyselá červená řepa... .
4
Do těsta můžeme přimíchat koření dle chuti (papriku, česnek, trochu drobně pokrájené barevné papriky)
5
Je to velice snadná a rychlá večeře nebo oběd, která se dá dochutit různými způsoby. Může posloužit i jako záchrana hladových krků, když dojde pečivo a nikomu se nechce nakoupit :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spiedan | 24. 2. 2016 19:59

    wow//very good//

  • Alžběta | 11. 3. 2014 06:24

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!

  • Dušková | 23. 1. 2014 19:31

    Musím vám recept pochválit, je to rychlé, mužské svědomitě dosyta nakrmím a nezabere mi to velkou dobu na přípravě, děkuji, určitě budu dělat. :-)

  • Vladka | 25. 8. 2013 20:28

    Nic jineho nez 4 spekacky v lednicce nebylo, i tak to nakonec byla kralovska vecere. Spekacky jsem prepulila, narazila a opekla taky driv nez se zapekaly. Velke diky, je to bomba a skoro z niceho.

  • Mrázková | 15. 1. 2013 14:57

    Mně po vyndání z trouby těsto trochu splasklo, ale i tak to bylo s čalamádou podle manžela "žrádlo" a já mu dávám za pravdu :))

  • Jana | 30. 7. 2012 17:28

    Doporucuji ochutnat, nam to sakra chutnalo!!!!!!! ;-)

  • Renďa | 28. 4. 2012 17:40

    Zkoušela jsem je včera k večeři a byl to zážitek, přítel na mě koukal jak kdybych spadla z třešně na hlavu, když jsem do tekutého těsta vložila opečené klobásy a pak se ládoval jak kanón, dík bezva recept.

  • jamajka | 5. 1. 2012 19:18

    moc dobré

  • Denisa | 17. 11. 2011 16:58

    :-P 1* za velkou dobrotu!

  • Šárka Matysová | 20. 10. 2011 20:50

    Budu dělat velmi často, je to bezvadný nápad a do peřiny se dá schovat kdeco z lednice ;-) :-P , díky, díky, díky!

  • pattison | 26. 9. 2011 23:05

    Naskladala jsem do testa opeceny polosuchy salam, posypala palivou paprikou a byla to vecere jak fik, s tou klobaskou urcite vyzkousim co nejdriv.

  • Eva | 22. 9. 2011 09:22

    Právě jsme dojedli a musím napsat, že je to naprosto perfektní a budu dělat často!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Slané Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice plnotučná Klobása Mléko Polohrubá mouka Posekané bylinky Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Kaldoun

Kaldoun

Pařížský dort - Harlekýn

Pařížský dort - Harlekýn

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
(nejen) Hovězí ragú
(nejen) Hovězí ragú
29
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese
23
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Netradiční oslava Jany Fabiánové: Výročí v JZD!

Netradiční oslava Jany Fabiánové: Výročí v JZD!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
Klobásové knedlíčky
Klobásové knedlíčky
Klobásové zelí
Klobásové zelí
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Kmínové plecko na česneku a cibuli se…
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact