• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klobásové zelí
Napište svůj komentář k receptu

Klobásové zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 42
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásové zelí
Klobásové zelí
Klobásové zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g kysané zelí okapané
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, pikantní...
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      lžíce rajský protlak cca 25 gramů
    • 2
      stroužek česnek dle chuti 1 -
    • 1
      lžička grilovací koření nebo drcený kmín a mletá sladká paprika
    • 2
      lžička cukr krupice cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička hladká mouka rovná
    • 150
      ml voda cca

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje osmažíme cibuli, během smažení přidáme smažit i na kolečka pokrájenou klobásu, pak přidáme krátce orestovat protlak s česnekem a koření a ihned vmícháme okapané zelí. Zelí osolíme, osladíme, zaprášíme mouku a dobře promícháme. Pak přilijeme vodu a pod poklicí za občasného promíchání a případně i podlití dusíme zelí doměkka. Nakonec dochutíme pepřem, solí a podáváme.
2
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem, pečivem.
3
Před podáváním můžeme do zelí vmíchat trochu zakysané smetany.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásové knedlíčky

Klobásové knedlíčky

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Václav Holík | 23. 8. 2015 17:19

    Vynikající kombinace pochutin po kterých zlatavý mok v hrdle jen zasyčel.

  • lucadanek | 2. 4. 2014 08:20

    Výborné, sklidila jsem ohromný úspěch. Díky za recept.

  • Zuzana | 17. 2. 2014 14:51

    Bylo to vyborne a rychle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr krupice Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Kynutý závin

Kynutý závin

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
28
Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou
Husí prsa plněná fíky s…
19
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
18
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
18
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Klobásová pomazánka
Klobásová pomazánka
Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
Klobásové knedlíčky
Klobásové knedlíčky
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
  • Recepty.cz
  • Klobásové zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact