• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Klobásková pikantní omáčka

autor: vymetal
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásková pikantní omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pikantní klobása celé
    • 1
      sklenice zelenina velká
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      l mléko 1/4-1/2 l
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce vlijeme sklenici ostré zeleninové směsi Halali, přidáme trošku vody a vložíme klobásky. Vaříme cca 15-20 minut do uvaření klobásek. Klobásky vyjmeme a nakrájíme na kolečka. Uvařenou zeleninu trošku ochladíme a jemně rozmixujeme (jako při přípravě svíčkové). Vlijeme do hrnce, přidáme šlehačku, na kolečka nakrájené klobásky, mléko. Necháme přejít varem a zahustíme jíškou dle potřeby. Většinou není třeba dochucovat, Halali je velmi pikantní, ale možno přisolit atd.
2
Podáváme s knedlíkem, nejlépe hrnkovým. Je to rychlé, jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní gyros v housce

Pikantní gyros v housce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Kalábová | 14. 12. 2008 18:29

    Výborné!!!!

  • Anna O. | 13. 6. 2007 15:17

    Jojo, to je pro děti jak stvořené - ostrá zeleninová směs, pikantní klobásky... Paní učitelko, nechcete vařit podle zásad zdravé výživy?

  • Anonym | 13. 6. 2007 14:44

    Aha, hodiny vaření v devítce jsem tedy nesnášela. Bohužel to nebyl kroužek, byly tehdy povinné místo kovodílen, kam chodili kluci.

  • Jarka O. | 13. 6. 2007 13:45

    Zapomněla jsem ohodnotit, vařili jsme s dětmi na kroužku vaření, byla to jejich první omáčka s knedlíkem a povedla se jim. Sice by byla lepší nějaká z čerstvých surovin, jenomže máme k dispozici pouze dvě vyučovací hodiny a to toho moc nestihnete, když musí ještě po sobě umýt nádobí :-))

  • Anet | 13. 6. 2007 07:47

    Anonyme- podle mě je celkem jedno, jaký dáš klobásy. Každej má nějaký osvědčený klobásy, který mu chutnaji, tak si myslim, že neni problém. Já osobně miluju haberský klobásy, ale jak řikám - klobás je dneska mraky, tak si myslim, že vybrat nějaký fakt dobrý neni dneska problém...:o))

  • Jaroslava Oumarová | 22. 5. 2006 12:17

    Tohle vyzkouším,díky za recept:-) Mám ráda rychlovky. Hlavně o prázdninách, když musím vařit skoro každý den.

  • Anonym | 22. 5. 2006 09:26

    Prosím radu, jaké např. klobásky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Pikantní klobása Šlehačka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olomoucká tvarohová pomazánka

Olomoucká tvarohová pomazánka

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Zapečená brokolice s těstovinami

Zapečená brokolice s těstovinami

Velikonoční oříškový dort

Velikonoční oříškový dort

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

121
Campari Orange Passion
Campari Orange Passion
75
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
60
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…
51
Hybridní sushi
Hybridní sushi
51
Kuskus s hlívou
Kuskus s hlívou

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Další doporučené recepty:

Klementinkové smoothie s matchou
Klementinkové smoothie s matchou
Klobása na zelenině
Klobása na zelenině
Klobása v bramborovém těstě
Klobása v bramborovém těstě
Klobásová omáčka
Klobásová omáčka
Klobásová pomazánka
Klobásová pomazánka
Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact