• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Kefírová buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 350
      g moučkový cukr
    • 0,50
      l kefír
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      lžička jedlá soda
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Kefírová bábovka

Kefírová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tereza | 20. 4. 2015 12:14

    ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou :D

  • filomena | 15. 1. 2015 08:18

    Měla jsem na mysli podmasli

  • filomena | 15. 1. 2015 08:17

    Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?

  • Mirek Staněk | 15. 6. 2014 14:34

    mě to v pohodě vyšlo :) nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)

  • Márty | 2. 6. 2014 18:18

    Mě taky :-(

  • jana stebelova | 13. 7. 2007 13:29

    do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.

  • Alena yy | 6. 5. 2005 16:24

    Místo hladké mouky dávám polohrubou a jedlé sody 1.plnou lžičku!! U hladké mouky je to obzvlášť nutné- je tz.těšká.

  • Nada Trávníčková | 11. 4. 2005 15:01

    Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.

  • d. | 25. 10. 2004 10:27

    opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...

  • Kuchařka on-line | 25. 5. 2004 15:30

    Jedná se o 1 l kefíru. Doplním do receptu.

  • Markéta Kadlecová | 25. 5. 2004 12:39

    Jaké balení kefíru?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Kakao Kefír Moučkový cukr Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

100
Dýňová tortila
Dýňová tortila
96
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
72
Máslové řízky
Máslové řízky
43
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact