• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kedlubnová polévka
Napište svůj komentář k receptu

Kedlubnová polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 16
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kedlubnová polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kedlubna
    • 1
      ks cibule
    • 600
      ml vývar
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      svazek kopr
    • 3
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupeme a rozpůlíme. Jednu nastrouháme nahrubo a druhou nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kedlubnu a chvíli restujeme. Poté zalijeme vývarem a na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Když je zelenina měkká vše rozmixujeme, přidáme strouhanou kedlubnu a ještě jednou necháme projít varem. Kopr nadrobno posekáme a přidáme jej do polévky, osolíme a opepříme. Nakonec do polévky vmícháme dotuha ušlehanou smetanu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová polévka III.

Kedlubnová polévka III.

Kedlubnová polévka V.

Kedlubnová polévka V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danča | 30. 7. 2013 12:54

    Polévka je moc dobrá. I malé děti si hned chtěli dát nášup. Trochu jsem ji ještě vylepšila nasucho opraženým toastovým chlebíkem... :-)

  • Bětka | 2. 11. 2012 17:56

    Já jsem tam dala tu zakysanou smetanu a manžel apeloval, abych si tento recept opsala a vařila polévku častěji. Tak moc mu chutnala <3

  • Barča | 13. 7. 2012 20:17

    Tak smetanu jsem neměla, dala jsem mléko o trochu víc než v receptu a je výborná. ňam

  • venyss venyss | 10. 8. 2009 12:29

    Tak jsem ji vyzkoušela, jen jsem si to udělala trošku podle sebe. Cibulku jsem osmahla na másle,pak jsem přilila vodu,do ní nastrouhané kedlubny. Pak jsem přidala zeleninový bujon, kopr, smetanu rozšlehanou s hladkou moukou a nakonec přidala kopr. Je moc dobrá. 1.

  • Veronika Glozarova | 2. 12. 2008 18:35

    Já jsem ji uvařila, před chvíli jsem snědla první talíř a jdu si nalít další .-) Je moc dobrá, smetana na šlehání mi vyhovovala, ale přiznám se, že zakysanka mě napadla taky, myslím, že by neuškodila. Jinak skvělou chuť v polévce samozřejmě dělá ten kopr. Hodnotím jedničkou.

  • Monika Tlustá | 2. 11. 2008 14:10

    Polévku jsem zkusila, má netradiční chuť, ale je dobrá. Jen bych možná místo smetany ke šlehání, dala trochu zakysané smetany.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kedlubna Kopr Máslo Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kaldoun

Kaldoun

Hrnečkové knedlíky

Hrnečkové knedlíky

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

64
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
58
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
46
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
27
Tvarohový želatinový dort
Tvarohový želatinový dort
20
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Kedlubnová krupicová polévka
Kedlubnová krupicová polévka
Kedlubnová omáčka s koprem
Kedlubnová omáčka s koprem
Kedlubnová placka
Kedlubnová placka
Kedlubnová polévka III.
Kedlubnová polévka III.
Kedlubnová polévka s bramborem
Kedlubnová polévka s bramborem
Kedlubnová polévka V.
Kedlubnová polévka V.
  • Recepty.cz
  • Kedlubnová polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact