• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kebab
Napište svůj komentář k receptu

Kebab

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kebab
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      cibule
    • česnek
    • 2
      feferonka
    • petržel
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks veka
    • 1
      lžíce tabasco
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • slunečnicový olej
    • 0,50
      lžíce chilli

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek, feferonky, petržel nasekáme, přidáme do masa s ostatními surovinami, zamícháme, namočíme veku. Přidáme do masa, zamícháme.
2
Tvoříme menší placičky, které upečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kebab v baklažánech

Kebab v baklažánech

Grilovaný kuřecí kebab

Grilovaný kuřecí kebab

Arabský kebab

Arabský kebab

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MC.BERUSHKA | 21. 7. 2011 22:04

    Originální kebab se dělá ze skopového masa, akorát se to neuchytilo v České republice, jelikož moc lidí skopové nerado - obzvlášť mladá generace. Nejoblíbenější u nás je kebab z vepřového nebo hovězého masa :-)

  • Ferda | 11. 2. 2011 18:01

    Z Tvé reakce je vidět, že Ti matka příroda příliš inteligence nenadělila. Nu což, možná zase přidala třeba někomu jinému ve Tvé rodině ... Jediné cos svou hrubou reakcí ostatním dokázal je to, že jsi hulvát. Co se receptu zde uvedeného týče, tak bohužel nestojí za mnoho. Mám hodně rád silně kořeněná jídla (mexiko, thaj nebo maďarsko), ale "cpát" do receptu současně feferonku, pepř, tabasco, pálivou papriku a chilli koření v množství 3 1/2 lžíce na 1/2 kila masa je zvěrstvo, které má do kebabu hoooodně daleko. Přijde mi, že se spíš jedná o pečenou papriku s nahodilou příměsí masa. Každopádně bych chtěl vidět toho blázna, který by tenhle jed byť jen okusil ... Jako recept je to paskvil.

  • franta koceb | 21. 12. 2007 13:30

    Pripada mi ze tady neni nikdo normalni clovek se snazi sem dat nejaky dobry recept pro radost a vy tady resite takovy picoviny jako jak co ma spravne vypadat a z ceho to ma byt je kazdyho vec cemu da jaky nazev i kdyby napsali ze se kebab dela z hovna tak je vam do toho hovno kazdy si muze psat co chce se zamyslete ubozaci trapny mam ted akorat skazenej den retardi!!!!!!A pritom o tom vite prd sem pisete jak co ma byt ale pritom to neni pravda jste celkem vtipny!!!!

  • luckymili | 5. 5. 2006 06:43

    Je pravda, že originál kebab je marinované, na kostky nakrájené skopové, ale tento název se uchytil na celém světě a teď se kebaby dělají úplně ze všech druhů masa, mlétého, ryby a dokonce i ovoce a zeleniny.

  • robert | 4. 5. 2006 18:15

    kebab se dela original z barena

  • Michaela Binderova | 4. 11. 2005 09:03

    Zkusim to a uvidim.....:)

  • Ala | 26. 4. 2005 13:07

    já jedla kebab v Řecku, byl z mletého masa a byl vynikající.

  • Dědek | 18. 1. 2005 14:49

    Zmletého je pro starší až přestárlé, když chybí zuby ocení mleté maso.

  • Lucie Szabó | 18. 1. 2005 13:58

    Proč myslíš? Já ho mám napsaný taky z mletého! Asi je víc druhů.

  • . . | 2. 10. 2004 15:50

    Kebab se nedelá z mletého masa!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Kebab
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Feferonka Mleté maso Pálivá paprika Pepř mletý Petržel Slunečnicový olej Sůl Tabasco Veka Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Cuketové špízy s masem

Cuketové špízy s masem

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Kakaové řezy s krémem

Kakaové řezy s krémem

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Ledový salát s okurkou a mátou

Ledový salát s okurkou a mátou

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

74
Výborný dresing
Výborný dresing
58
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s…
55
Jednoduchý jahodový koláč
Jednoduchý jahodový koláč
49
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se…
24
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77):  Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77): Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Kebab
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact