• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kavak
Napište svůj komentář k receptu

Kavak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kavak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g balkánský sýr
    • 250
      g rostlinný olej
    • 200
      g cibule
    • 50
      g kapie
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Sýr nakrájíme na kostičky, kapii a petrželku jemně nasekáme. Promícháme se sýrem a přidáme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme olej.
2
Necháme v chladničce uležet.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 20. 11. 2011 19:54

    Kavak děláme jednou či 2x do měsíce je výborný!

  • Ladia
    Ladia | 5. 6. 2011 19:53

    Tak déle jak dva dny jsem ho před konzumací neuchránila a stejně to byla mňamka :-D Oproti výše uvedenému jsem použila olivový olej a na plátky nakrájený česnek.

  • Ladia
    Ladia | 3. 6. 2011 11:30

    Díky za rady, dneska jdu na to, pak dám vědět :-)

  • nnln | 2. 6. 2011 11:22

    jednou ho dělala kamarádka, byl moc dobrý, ale určitě tam dávala ještě česnek. a našla jsem i odkaz na wikipedii. tam je to odležení dokonce týden.. a u nás teď albert přestavovali a už tam není ani sterilovaný kopr! :-X

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 6. 2011 11:17

    Ahoj Lado, tenhle recept je dobrý, ale dát do zavařovaček a nechat v lednici odležet aspoň 3 dny, sýr bude jemnější. Cibulí a kapií nešetřím a někdy přidám i olivy na kolečka. Olej je lepší olivový. ;-) ;-)

  • Ladia
    Ladia | 2. 6. 2011 10:57

    Nemáte někdo zkušenosti s domácím kavakem? Je tento recept ten pravý? Nebo kde koupit kavak? Ještě nedávno jej měli v Albertu, teď už ani tam ne :'( :'(

  • Jan Struska | 26. 9. 2006 22:32

    a kde je česnek ?!!!, hoši :-))

  • František Charvat | 27. 3. 2005 11:03

    recept je vynikající doporučuji přidat olivy alečo(může být i sterilované), případně kousek feferonky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Cibule Kapie Petrželka Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Pomazánka z Nivy s ořechy

Pomazánka z Nivy s ořechy

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

115
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
99
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
66
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
42
Dresing hami mňami
Dresing hami mňami
35
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh (drůbeží)
Katův šleh (drůbeží)
Káva Tiramisu
Káva Tiramisu
Kávěnky
Kávěnky
Kaviárová pasta
Kaviárová pasta
Kaviárová vajíčka
Kaviárová vajíčka
  • Recepty.cz
  • Kavak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact