• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Katův šleh
Napište svůj komentář k receptu

Katův šleh

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 1,006
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 80
      g kečup - jemný
    • 400
      g vepřová kýta
    • feferonka
    • nakládané okurky
    • olej
    • chilli papričky mleté
    • nakládané kapie

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody, přidáme nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup a krátce podusíme.
2
Osolíme a podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh pro nenáročné

Katův šleh pro nenáročné

Katův šleh II.

Katův šleh II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • satelit | 31. 3. 2015 23:06

    Dobrý den, vařte si co chcete a z čeho chcete, ale pak si pojmenujte třeba Jožo nebo Lojza a ne "Katův šleh"! Disciplína patří i k vaření a je nezbytné dodržovat receptůru pokud vařím např. Katův šleh. Učte se!

  • bedomedo60 | 20. 6. 2014 22:58

    a je to super ked naplníte týmto zemiakovú placku a tiež pridávam lečo

  • FrantaGG | 12. 5. 2014 15:26

    Super recept, dal jsem tam i trošku tabasca a má to správnej říz kurňa. ;-)

  • Jarda | 29. 11. 2012 18:31

    Pěkný den. Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu. Lžíci worcesteru Červeno papriku nakrájet na nudličky Kousek slaniny-orestovat s masem Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit. Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce. Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu. Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept. Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[

  • Zdeněk | 20. 11. 2012 17:39

    Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... :)) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!

  • Petr T. | 17. 7. 2012 19:08

    Velice chutný,příloha nejlépe rýže nebo hranolky.Doporučujeme!Za zkoušku to stojí!

  • Petr N. | 24. 4. 2012 14:13

    Dobrota, přidávám trochu víc vody a rajský protlak...

  • ŠKORNÍKOVÁ | 7. 10. 2011 15:15

    Taky to mám moc ráda.Dělávala jsem to v restauraci a to tam dost frčelo.Ale neznám to s okurkama,chilli papričkama a feferonkama.Feferonky a chilli papričky nemusím ale s okurkama to vyzkouším.

  • danmar | 7. 10. 2011 13:34

    "Kaťák" miluju a tento je jednoduchej a výbornej!!!! Dávam 1*

  • Víťa a Jiřík | 8. 3. 2011 14:22

    Výborný!!! ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 12. 2010 12:16

    Dělala jsem z kuřecího masa s bramboráčky, při podávání jsem posypala strouhaným sýrem, Je to dobré. Když mě honí čas recept zjednoduším tak, že opeču okořeněné kuřecí maso a pak přiliji sklenici leča a skleničku sterilované kapie, přidám feferonku, okurku vynechám. Trochu podliji přidám trochu vegety a nakonec lehce zahustím malou lžičkou solamylu rozmíchané v trošce studené vody. Přidávám i česnek. Za 1 :-)

  • Anonym | 31. 5. 2010 16:51

    vyborné,dělala jsem jídlo pro 17 lidí a všichni si to chválili.Mňamka

  • petr fff | 2. 5. 2009 20:32

    chutné,rychlé a velmi dobré.vynechal jsem okurku a dal na topinku

  • Kateřina | 28. 6. 2008 18:57

    Zrovna jsem dojedla,je to rychlé a skutečně moc dobré..

  • mamka rebelka | 12. 10. 2007 16:07

    J e to opravdu moc fajn povedlo se to

  • Anonym | 25. 8. 2007 10:40

    recept

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 19:07

    Janka, u nás sa vraví, že ostré jedlo páli 2x :)))

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:18

    O ostrém jídle se u nás říká,že tak pálí,že by narovnalo i kudrnaté vlasy.Už jsem vařila mnohokrát,nejvíc nám to vážně chutná s topinkami.

  • Helena Breburdova | 7. 2. 2007 16:36

    Výborné,moc jsme si pochutnali,díky za prima recept.

  • Blažena Halušková | 1. 2. 2007 16:18

    Tak feferonku jsem dala opatrně jenom jednu (ale i s jádry) a musím říci, že se mi potí i palce u nohou. Ale jinak velmi pikantní (tu okurku jsem taky vynechala).

  • Haggi Haggi | 7. 9. 2006 17:53

    Na to ze moc nevařím,tak se mi to vcelku povedlo.Jenom s tím chilli jsem to trošku přehnal,ale o mě je známo že mám hubu z plechu,tak jsem to vydržel:-D

  • Jana | 12. 8. 2006 10:08

    Dobré,jen ty okurky mi v tom nechutnaly,příště dám místo nich čerstvou papriku.Naloženou kapii jsem dávala také.Chutné s topinkami nebo americkými bramborami.

  • Titus | 11. 8. 2006 17:27

    Je to bašta!!!!Jinak se toto jídlo nedá nazvat.

  • Jirka | 3. 8. 2006 15:15

    Musim říci, že tohle jídlo je opravdu dobrý! A zvladne ho i clověk, kterej toho moc nenavaří.. Pokud nejni k dispozici sterilovana zelenina, lze pouzit i syrovou papriku a rajcata, jen o neco dele podusit.. Cesnek i mleta paliva paprika se osvedcily, diky za radu.. Pokud to presto pak nema ten smrnc, doporucuji opatrne davkovat tabasco a dovede se to k dokonalosti.. ;-)

  • Anonym | 29. 7. 2006 17:11

    a z kuřátka to jde taky - pro ty co si hlídaj cholesteról :o)

  • Soňa B. | 29. 7. 2006 11:16

    Je to vynikající, doporučuji.

  • Petra | 28. 7. 2006 22:12

    Asi před 2 roky,jsem tento recept objevila v kuchařce,je moc dobrý a rychlý,jen tam nedávám chilli papričky

  • Ladian | 8. 5. 2006 13:15

    Recept je dobrý, jen jsem to ještě vylepšil dvěma stroužky česneku.. A bylo to super, moc jsme si pochutnali.

  • Jarda | 28. 4. 2006 16:49

    Super recept !!!!Je to dobrota, diky za napad.Jarda

  • Anonym | 31. 10. 2005 11:54

    Taky jsem ho zkoušela.Doma hned jídlo poznaliže ho už jedli v restauraci.A chutnalo!

  • Ladif | 2. 6. 2005 15:53

    příloha malé bramboráčky perfektní!

  • Anonym | 9. 5. 2005 16:34

    Katův šleh jsme podávali s bramborovými plackami a je to výborné!

  • Radka Macháčková | 9. 5. 2005 09:00

    Musím říci, že to je výborné! A pokud nemáte po ruce mlété chilli papričky - nezoufejte. Při přípravě tohoto pokrmu můžete použít i mletou pálivou papriku. Sama jsem to vyzkoušela a na chuti to nic nezkazí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Cibule Feferonka Kečup - jemný Nakládané kapie Nakládané okurky Olej Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Červené špagety

Červené špagety

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

46
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem
31
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Další doporučené recepty:

KAŠTANOVÝ MYSTIC DREAM
KAŠTANOVÝ MYSTIC DREAM
Kaštany
Kaštany
Katalánská polévka
Katalánská polévka
Katův šleh (drůbeží)
Katův šleh (drůbeží)
Káva Tiramisu
Káva Tiramisu
Kavak
Kavak
  • Recepty.cz
  • Katův šleh
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact