• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kastrůlkové ražniči
Napište svůj komentář k receptu

Kastrůlkové ražniči

autor: kerim
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kastrůlkové ražniči
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 250
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • máslo
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • 250
      g salám gothaj

Postup přípravy receptu

1
Vezme se kastrůlek, může být i mísa z varného skla (je lepší), na dno se dá kousek másla velikosti vlašského ořechu a pokryje se naklepanými, osolenými a opepřenými malými plátky vepřového. Na ně se naklade hojně cibule nakrájené na kolečka. Další vrstvu tvoří tenké řezy anglické slaniny.
2
Nyní si připravíme ochucený kečup - do misky dáme kečup, silně se opepří, přidá se pálivá paprika, až se to zdá málem nepoživatelné, ale maso s tou slaninou to klidně snese. Tímto ochuceným kečupem se vrstva slaniny potře. Na to se rozloží kolečka salámu. Pokračuje se zase od masa, až do libovolné výše a taky podle množství počtu strávníků. Končí se vždy masem.
3
Vloží se do středně vyhřáté trouby a za 45 min. je to hotové. Před doděláním zalijeme půl sklenkou vody nebo vína. Ražničí se musí v troubě péci přikryté, aby maso bylo šťavnaté a zůstal dostatek šťávy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Špízy (ražničí) se zelím

Špízy (ražničí) se zelím

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 13:53

    1*

  • recepty 73 | 14. 3. 2010 18:29

    Dělal jsem z plecka,plátky se nekonaly,tak jsem nakrájel na kostičky a místo gothaje použil špekáčky ze sobotního opékání :-),super bašta,bez velkého nádobí :1*.JiříA doporučuji tu mísu z varného skla.

  • Daniela Kunová | 21. 8. 2008 08:33

    Vcera jsem vyzkousela a opravdu VYBORNE !!!

  • pavla | 8. 4. 2006 01:02

    vyborne

  • Petra Šmejkalová | 7. 3. 2006 17:45

    Vypadá to lákavě,takže to určitě vyzkouším a pak dám vědět.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kečup - jemný Máslo Pálivá paprika Pepř mletý Salám Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Pečený amur se žampiony a cibulí

Pečený amur se žampiony a cibulí

Veganský thajský sójový guláš

Veganský thajský sójový guláš

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

179
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
159
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
156
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
146
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
110
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Karotkový krém s modrým sýrem
Karotkový krém s modrým sýrem
Kartouzské kobližky se šodó
Kartouzské kobližky se šodó
Kaše s pistáciemi
Kaše s pistáciemi
Kaše z ovesných vloček
Kaše z ovesných vloček
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Kaše z ovesných vloček s krupicí
  • Recepty.cz
  • Kastrůlkové ražniči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact