• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kaštanová vajíčka
Napište svůj komentář k receptu

Kaštanová vajíčka

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kaštanová vajíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 300
      g tuk
    • 200
      g moučkový cukr
    • 100
      g mleté ořechy
    • 1
      lžička skořice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • citronová kůra z jednoho citronu
    • citronová šťáva z jednoho citronu
    • rybízový džem
    • 1
      ks čokoláda Ledové kaštany

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny kromě džemu zpracujeme a necháme 2 hodiny v chladničce. Potom vyválíme na sílu 3 mm a formičkou vykrajujeme vajíčka. Upečeme.
2
Vychladlá vajíčka spojujeme po dvou džemem. Čokoládu ve vodní lázni rozpustíme a vajíčka potřeme. Ozdobíme ještě před ztuhnutím drobnými barevnými kuličkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaštanová bramboračka s rozmarýnem

Kaštanová bramboračka s rozmarýnem

Kaštanová polévka

Kaštanová polévka

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna | 19. 3. 2008 15:23

    Já peču tahle těsta dopředu vřdy- lépe se uleží, jako perníčky. Náplně a polevy zdobím těsně před, aby se krémy neskazily.

  • Jiřina O. | 8. 3. 2008 23:30

    Může se těsto upéct týden dopředu? Tak jak linecké na Vánoce? Nejdřív upéct a potom i za několik dnů (po večerech když je čas) lepit džemem a zdobit.

  • Eva Červenková | 8. 3. 2008 09:55

    čokoláda je na polevu...

  • Bara P | 1. 4. 2007 18:24

    rada bych to vyzkousela jen potrebuji vedet jak dlouho budu pect a pri jake teplote :) dekuji

  • Anonym | 30. 3. 2007 16:00

    Ty Ledové kaštany jsou do těsta nebo na polevu?Iveta

  • Blanka | 23. 3. 2007 08:28

    Výborné.Zarazilo mě,že tam není vajíčko, ale že tam je šťáva z citronu.Zkusila jsem to a bylo to výborné. Dík za ten recept. Určitě ho zařadím mezi své oblíbené.

  • Lenka S | 5. 3. 2007 20:44

    Je to moc dobré cukroví, ale jedny ledové kaštany mi nestačily ani na polovinu. Musela jsem dozdobit obyčejnou čokoládovou polevou.

  • Táňa K. | 7. 8. 2006 18:42

    Výborné cukroví. Dělala jsem jako dortíčky plněné ořechovým krémem a polité čokoládou. Už se těším, až se do nich zase pustím, třeba o Vánocích.:-)

  • Martina S. | 15. 4. 2006 15:37

    Výborná, ale nazvala bych je čokoládová, protože jsem je polévala obyčejnou čokoládovou polevou a zdobila barevným máčkem. Mohu doporučit, pěkně to vypadá a dobře chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Pečení Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Citronová šťáva Čokoláda Hladká mouka Mleté ořechy Moučkový cukr Rybízový džem Skořice Tuk Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Knedle v hrnečku

Knedle v hrnečku

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

228
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
160
Máslové řízky
Máslové řízky
96
Dýňová tortila
Dýňová tortila
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Premiéra seriálu Monyová: Syn zavražděné (†44) přiznal velký stres!

Premiéra seriálu Monyová: Syn zavražděné (†44) přiznal velký stres!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Kaštanová vajíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact