• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Karibský králík na kakaové hořčici

autor: Smith-P.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karibský králík na kakaové hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce kakao neslazené
    • 5
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce créme fraiche (nebo šlehačka a podmáslí)
    • 3
      lžíce olej arašídový
    • 1
      ks králík celý bez hlavy
    • 1
      ks tymián větvička
    • 1
      ks petrželka hladká, větvička
    • 1
      ks estragon větvička
    • 2
      ks česnek stroužky
    • 4
      ks pažitka stonky
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      l drůbeží vývar
    • voda
    • mořská sůl hrubá
    • pepř celý čerstvě mletý
    • 0,50
      ks zelená paprika
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce cukr krystal jemný

Postup přípravy receptu

1
Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě.
2
Pro přípravu pokrmu nasekáme tymián, petrželku, estragon, česnek, šalotky a pažitku, králíka vykostíme a nakrájíme na menší kousky.
3
Hořčici smícháme s kakaem, přidáme Crème fraîche a dáme stranou. Ve velké pánvi s tlustým dnem rozpálíme olej. Až je horký usmažíme za stálého míchaní kousky králíka po dobu dvou až tří minut. Přidáme nasekané bylinky s česnekem a šalotkami jakož i bobkové listy, zalijeme kuřecím vývarem a dle potřeby přidáme tolik vody, aby kousky masa byly zcela ponořeny, přidáme směs Crème fraîche, kakaa a hořčice a dochutíme hrubou mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Vše promícháme a vaříme 45 minut.
4
V mezičase si nakrájíme papriky na proužky. Asi pět minut před koncem doby vaření rozpustíme v jiné pánvičce máslo a krátce je na něm opražíme s cukrem. Obsah první pánve rozdělíme na talíře a ozdobíme paprikami z druhé pánve. Můžeme podávat například s rýží.
5
Dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Smažení Vaření Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Guadeloupe Haiti Martinik Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Česnek Créme fraiche Cukr krystal Dijonská hořčice Drůbeží vývar Estragon Kakao Králík Máslo Mořská sůl Olej arašídový Pažitka Pepř celý Petrželka Tymián Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Minipizzy

Minipizzy

Metr (šachovnice)

Metr (šachovnice)

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

236
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
56
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
36
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem
Špagety s rukolou…
28
Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem
Telecí roláda s jablky,…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Kari tofu s arašídy
Kari tofu s arašídy
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete s kokosem
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete…
Karibská kuřecí stehna
Karibská kuřecí stehna
Karkulčiny brambory
Karkulčiny brambory
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík I.
Karlovarský knedlík I.
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact