Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Hlávkový salát se smetanou
Knedlíky z rýžové mouky
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví