Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Pribináček domácí
Plněná sekaná pečeně II.
Jednoduché pivní staročeské řízky
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Cuketová buchta ala brownies
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Čokoládové cookies
Pečená vepřová plec s bramborem
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki